Microsoft ne baga pe gat Vista si nu mai vinde XP

Cum PLM?

Imaginati-va ca din meniul vostru zilnic face parte carnea, si marca este MicrosoftMeat. Si MicrosoftMeat este producator de carne care poate fi mancata de oricine pe piata, ca fierbe repede, e moale (cum zice si marca, nu?) si o poate gati oricine. Mai exista si carne ceva mai scumpa, nu mult, un MDM cu gene de mar, dar care fierbe in 8 ore si musafirii s-ar putea sa nu o digere si sa vomite 3 zile, marca MacIntoshMeat. si mai exista si carne de pinguin, pe care o iei gratis, dar trebuie sa ti-o prepare un bucatar care se pricepe, pentru ca are kernel tare si atzos si daca o gatesti tu si nu esti bucatar, iese necomestibila, marca Limax LinuxMeat.

Bun. In situatia asta, MicrosoftMeat decide sa nu mai vanda carne, ci sa vanda salam cu soia. Tu vrei carne. Pe ultimul imbecil care ti-a dat salam cu soia l-ai impuscat. Ca sa ai carne pana in ianuarie, cand n-o sa mai poti cumpara oricum, ca n-o sa se mai vanda, va trebui sa iei salamul cu soia, si abia apoi sa poti primi ratia de carne. Numai pana in ianuarie.

“Odată ce computerele având instalat sistemul de operare XP vor dispărea din stocurile producătorilor de PC-uri, consumatorii care nu pot să trăiască fără “bătrânul” sistem de operare vor fi nevoiţi să achiziţioneze Vista Ultimate sau Vista Business şi apoi să facă un “downgrade” legal la XP.” – spune Rompres, via Financiarul.

Pai cum sa nu umplu frigiderul Microsoft… de carne? PLM.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: