Nu va incurajam deloc, dar deloc!

A propos de pericolul SIDA (ah, cine dracu’ m-a pus sa fac copil in vremurile astea!!!) la care se expun consumatorii de droguri, iata ce povesteste Gardianul despre o minunata initiativa:

În afara de distribuirea de pliante informative, de tricouri si sepci, în corturile inscriptionate cu sloganul campaniei: „Deschide ochii! Fara riscuri în plus!” se vor distribui seringi de unica folosinta si prezervative. Potrivit chestorului Pavel Abraham, presedintele Agentiei Nationale Antidrog, fiecare tânar care va aduce la schimb o seringa folosita va primi una sigilata.

Bai… de ce mama naibii le dati seringi???

Advertisements

3 Responses

  1. Daca nu au seringi destule si curate, tot baga in vena, numaio ca rotesc seringile intre ei si mai si transmit diverse boli, dintre care baubau cel mare e SIDA. Pai daca tot baga in vena, macar sa o faca safe si sa nu devina inca o povara pe bugetul sanatatii, macar sa apuce si ei sa contribuie putin inainte sa beneficieze.

  2. Da, ma, da’ se duc aia acolo? Crezi ca nu se gandesc ca daca ii ia potera? Si acuma, sa ma ierti, cine are bani de drog face rost si de seringa… zic eu. Iar tinerii nu fac sex cu prezervativ ca sa nu ia bolesnite, ci ca sa nu faca plozi. Tinerii au impresia ca bolesnitele nu-s in cercul lor de prieteni. Ca nu li se pot intampla lor.

    Eu m-as duce in Vama Veche cu o caravana cu bolnavi de SIDA cunoscuti, care sa le arate derbedeilor ca boala EXISTA si e urata. Cu proiectii video in aer liber cu bolnavi in diverse stadii, cu bolnavi dandu-si duhul, sub ochii tuturor, sa vada, vor nu vor. Da, ma, le-as strica vacantele cu asta… dar poate i-as si speria bine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: