a crapat anticrapelnitza

Acu multi mult ani, pe cand eram inca reticent sa ma mut pe xp-ul care tocmai aparuse, pentru ca era mai instabil decat celalt cacat de windows me, ale carui bube si hachite deja le stiam bine de tot, un prieten, mare fan windows, microsoft si gates incerca sa imi explice ca mai nou pe windows e ca pe linux, adica exista o kestie care se cheama Task Manager care poate sa “omoare” aplicatiile blocate, exact cum face comanda “kill” pe linux (eu fiind fan linux si pe atunci)

Viata si soarta mi-au plimbat pasii pana la urma in windows xp, dupa care mai noi in “preaminunatul” Vista, pe care il urasc cu pasiune, dar care a reusit sa imi arate ceva ce nu credeam ca exista:

S-A BLOCAT TASK MANAGERUL. Atentie, nu s-a blocat taks managerul impreuna cu tot computerul, cu cacatul de explorer.exe sau alte vraji. Nope, s-a blocat DOAR task managerul. Tot restu mergea, pe cand task managerul, marele pas inainte care cica contribuia la stabilitatea sistemului , BA! – vezi vraja de mai sus cu xp-ul.

Creieru meu de om obosit, zicea ca sa dau ctrl+alt+del sa pornesc task manageru ca sa opresc task manageru si pentru o clipa (scurta totusi) a ramas blocat in bucla.

Iata cum cacatu de windows nu inceteaza sa ne uimeasca, prezentand noi si noi erori, ecrane colorate si altfel decat albastru chiar daca cu acelasi efect si nenumarate minunate surprize, asta pe un calculator care daca avea xp pe el urla de fericire. Si mai dam si bani pe cacaturile astea …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: