Gonflabila

Ding-donngggg! Amiiiiin!!!

Ding-donngggg! Amiiiiin!!!

Ma gandesc si eu, asa, ca omu’ plecat in concediu la mare, la plaja, sa vad cate un cur si cate o tzatza, sa fac baie si sa beu bere in nisip cu amicii… ajung pe plaja, ma despoi decent, iau o bere, aprind o tigara si, in fata mea, vin cativa baieti cu barbi si potcapiu, intoliti din crestet pana in picioare, ninja, si incep si sufla. Si sufla, si sufla, si, sub ochii mei de om care n-a apucat sa beie destul ca sa isi zica relaxat ca halucineaza, creste din nisipuri GONFLABILA. Din care se aude in curand un dangat, semn ca e slujba de amiaza.

Pai sa nu-ti stea dracu’ berea-n gat, sa nu-ti vina sa te cari departe, sa uiti de sutiene, crupe, par pe piept si baie? Aleluia.

Gretos.

Detalii, aici.

Advertisements

4 Responses

  1. Catolicii astia chiar au simtul umorului! Geez.

  2. huh :))

  3. Chestia e pe bune. Au luat-o razna rau de tot, sau sunt panicati ca le fug enoriasii catre chestii mai rationale.

  4. Pai nu, ca atunci scot sfantu cracan cu invizoace, si cand mi ti ioi trazni cu mania lu dunezeu, sa se invete minte sa mai vina pe plaja, sa nu ma pot bucura si io linisit de creatia domnului, cea care degraba apleaca ureche la sarpe ! Si mai am la indeamana un instrument, venit de la satana – iarba dracului, tigarea aprinsa. Ma duc asa usurel pe langa colacu cu cruce in varf, vezi doamne, dornic de cele sfinte, si psssssss…

    Auzi, da io zic nu pre bate clopotu ala, ca probabil ca ie facut tot din colac si el, si colac pe colac nu prea face ding-dong. Sau poate ca astia vin cu clopotzel dala mic, de popota, ca deh, sub mantaiile alea de pervers caretz arata pricoliciul in parc, poti inghesui multe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: