pe soselele patriei si ale vecinilor

Tre sa o spun. Bulgarii conduc ca ultimele cizme; acolo unde au limitare la 60 conduc cu 40 si unde au limitare la 40 conduc cu 20-30.  Am mers inclusiv cu viteza intai, pe motiv ca aveam in fata camion = 20km/h + coloana in spatele lui.

Nu zic nici ca eu sunt un om normal si sfintisor, pt ca mergeam cu 90-100 la limitarile lor la 40 si cu 120-130 la limitarile la 60, evident asta cand aveam liber in fata . Da cum cacat sa mergi cu 20 la ora pe drum european / national? Ce cacat e asta?

Si mai au o kestie: pe dealuri, cand sunt 2 benzi in sus, pt banda in jos e depasirea interzisa. Si mai e depasire interzisa intr-o gramada de situatii. Totusi, bulgarii, spre deosebire de noi, sunt campioni la depasiri ilegale.

Nu prea inteleg cum dracu se impaca depasirile ilegale cu mersul cu viteza legala de 40, 60 sau cat dracu o fi.

Inca una: de obicei, cand iesi din curbe si zone cu depasirea interzisa, taranii accelereaza.  Am facut nush cate depasiri in care am turat motorul pana in rosu, pt ca taranu bulgar intelegea a accelereze cat este depasit.

Si mai una: drumul are latimea cam cat masina + mai ceva; de unde o banda in ro acopera lejer o masina si jumate, pe drumurile lor,  2 camioane tre sa circule cu grija, pt ca o banda are exact latimea unui camion

Plus ca detectoru meu de radar, care in ro functioneaza bine mersi, acolo nu mi-a semnalizat nici o masina de politie, desi am intalnit o gramada de ele

One Response

  1. 1. schimba detectorul sau invata sa-l folosesti si pe alte frecvente
    2. este normal sa fie foarte multe zone cu depasiri interzise atata timp cat drumurile lor sunt mai mult de 50 % pe SERPENTINE cu vizibilitate REDUSA nu numai de faptul ca benzile lor sunt mult mai inguste decat ale noastre ci si de faptul ca ei pe marginea drumurilor in curba au copaci si tufisuri care aproape se intalnesc intr-o bolta de verdeata astfel incat tu aproape circuli intr-un tunel verde
    3. si DA, bulgarii conduc ca ultimele cizme – cu 30 la ora in medie si accelereaza ca nesimtitii atunci cand incerci sa ii depasesti. Dar daca te-ai angajat intr-o depasire oarecum la limita iti fac loc sa intri inapoi in coloana … ceea ce in RO …. se intampla cumva la modul “ma depasesti? mori drecu si tu si loganu tunat al lu tac-tu!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: