Sa ramanem prosti

Messa, m-ai indemnat miseleste sa intru pe moldovacrestina.net si uite ce am gasit.

M-a surprins ca cata manie proletara infiereaza o carte de educatie sexuala, “Sexul explicat adolescentilor”. Pai dupa capul crestinei care a scris postul, adolescentii ar trebui sa se futa pe nv, fara sa stie ce fac? Sa faca copii si sa isi transmita bolile unii altora, toate in numele moralei crestine?

Articolul ar trebui oricum citit – nu pot reda in cateva randuri atitudinea aberanta din postul cu pricina.

Iar postul se incheie apoteotic:

Domnul să ne ajute să oprim imoralitatea în ţară şi să protejăm copiii noştri de acest rău care curând poate ajunge să fie impus în şcoli.

Ihi. Tradus ar suna cam asa “Domnul sa ne ajute sa ii pastram pe toti prosti si handicapati, sa faca copii nedoriti si sa ii boteze la businessu biserica noastra si sa se imbolnaveasca si sa se roage la businessu biserica noastra si sa mai si moara dintre ei si sa fie inmormantati la businessu biserica noastra”

Concluzia este insa una trista – aceeasi indivizi dubiosi care ne dau cu crucea in cap pentru religie in scoli sunt dusmanii educatiei sexuale, care oricum nu se face sau se face precar, in aceleasi scoli.

SICTIR!

Advertisements

7 Responses

 1. Miseleste? 🙂 🙂 🙂

  Mai, cine se ia dupa morala crestina e abstinent pana la 25 de ani, cand in sfarsit se insoara cu… cine le da Dumnezeu, virginitatea e pastrata, of course. Daca respectivii nu capata printr-un accident (la spital, frizer etc) vreo bolesnita gen SIDA, sunt in siguranta. Daca tin posturile, nu fac copii, ca nu au sansa la sex decat cel mult de cateva ori pe an. Prin urmare, singurul drawback este insatisfactia sexuala, care de obicei e sublimata prin spovedanii, ritualuri, exaltare religioasa.

  Mecanismul e subtil, dar eficient.

  Controlezi omul total, daca ii controlezi instinctele primare – sexualitatea, frica…

 2. Messa, nu trebuie sa faca nimic tinerii crestini, pentru ca de fapt nici nu trebuie sa gandeasca inainte de casatorie la asa ceva. De fapt nici nu trebuie sa se intalneasca, sa nu fie ispititi,
  De pe acelasi site citire

  http://www.moldovacrestina.net/tineri/cum-sa-procedezi-cnd-ntelegi-ca-mersul-la-ntlnire-nu-este-placut-naintea-lui-dumnezeu/

 3. Messa, gresesti; crestinele practicante au un mecanism-scuza fantastic pt. a calca stramb; un nepracticant al spovedanie tre’ sa duca toata viata vina infipta in constiinta proprie; o crestina-plimbatoare-pe-la-popi se fute (ca omu-i pacatos), se spovedeste (c-asa trebe) si-i nou-noutza, poa’ s-o ia de la capat!
  Poate o sa te mire da’ 99% din curvele-profesioniste merg la biserica si cred in toate cele!

 4. Asta e cealalta extrema 🙂 da, corect!

 5. haha prima data cand am vazut articolul de pe blogul ala am vrut sa-l injur ca de data asta a intrecut masura cu postul asta si cu ala cu nazi = homo …..pfff

 6. Pai omu’ stie ce scrie:

  popimea ortoboxa e fana Noua Dreapta, Noua Dreapta e cu vederi nazi, deci, ce intelegem noi ca vrea sa ne confesioneze tineru’ moldovean si crestin?

  Popimea Ortoboxa = homo

  Afirmatia venind din interior, io zic ca-i credibila, o sti omu’ ce afirma, e si curu’ lui la mijloc! :-)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: