Preafericita reducere

O perla a non-intelepciunii preafericite in saracia crunta cu duhul este emisia urmatoarei afirmatii: “Ora de religie din scolile de stat risca sa fie redusa la asimilarea unor cunostinte intelectuale didactice“.

Sa traducem.

Ora de religie din scolile de stat = chestia ilegala impusa de noi, popii, in mod abuziv pentru a indoctrina copiii

risca sa fie redusa = este in pericol sa devina ceea ce este, adica un fas, si noi riscam sa nu ne atingem scopurile propagandistice si interesele noastre (pe care le plasam atat deasupra constitutiei cat si deasupra drepturilor fundamentale ale omului la libertatea de constiinta)

la asimilarea unor cunostinte intelectuale didactice = pentru ca s-ar putea ca in scoli sa se predea informatie prezentata obiectiv si sa se antreneze intelectul victimelor, impiedicand astfel prostirea in masa a noilor generatii.

Fraza cea sforaitoare, in metalimbaj, este asadar asta: Chestia ilegala impusa de noi, popii, in mod abuziv pentru a indoctrina copiii este in pericol sa devina ceea ce este, adica un fas, si noi riscam sa nu ne atingem scopurile propagandistice si interesele noastre (pe care le plasam atat deasupra constitutiei cat si deasupra drepturilor fundamentale ale omului la libertatea de constiinta) pentru ca s-ar putea ca in scoli sa se predea informatie prezentata obiectiv si sa se antreneze intelectul victimelor, impiedicand astfel prostirea in masa a noilor generatii.

Advertisements

2 Responses

  1. Din păcate, n-ai nimerit-o. Nu e ilegală, că şi legile tot pe principii sutaniste-s făcute.

  2. … cata vreme incalca constitutia, adica legea fundamentala… e ilegala. Daca preferi rigurozitatea, e anticonstitutionala…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: