Ce efect are natalitatea necontrolata

Cresterea natalitatii cu orice pret, ceruta si sprijinita de guvern la nivel declarativ si prin masuri populiste.

Concediu de ingrijire copil (CIC) plus alocatie de nou-nascut, 800 RON pe luna cu totul in primii doi ani de la nastere, si la femei care muncesc pe bani mai multi si isi pun mainile in cap la gandul ca raman fara finantele cu care erau obisnuite timp de doi ani, si la lepre puturoase care fac banii astia poate in doua sau trei luni si zic amin ca le pica asa o pleasca.

Prima de nastere si cos de bebe, date ca “sprijin de la stat pentru tinerele mame” in valoare de aproximativ 600 RON impreuna.

Militanti aberanti si ONG-uri cretinoide care vor sa interzica avortul.

Educatie sexuala insuficienta, aproape inexistenta in scoli si licee, dar si in comunitatile de amarati.

Popi imbecili care se opun educatiei sexuale, in schimb bat apa in piua cu orele lor de religie in care propovaduiesc fara simtul realitatii abstinenta pana la casatorie, cand e clar ca asa ceva nu se poate decat in rare situatii.

Rezultatul? Iata-l.

Situatii ca asta, in care o individa, fatatoare in serie, cu opt prunci acasa, cu barbatul hot si imbecil infundat in puscarie pentru ca a pus mana pe ce nu era al lui, s-a apucat si ea sa fure, reusind sa pacaleasca niste prosti la fel de saraci ca si ea ca e de la primarie si face achete sociale ca sa constate daca le da sau nu ajutoare banesti, si furandu-le din case in cateva luni bunuri in valoare (minima) de 7400 RON (74 de milioane de lei vechi). Lepra in cauza se miorlaie acum ca, vai!, are un borac de 7 luni la un asistent maternal, tagma aia pe care, in lipsa acuta de alte subiecte, o infiereaza ziarele zilele astea de cand cu amaratul ala de copilas de 4 ani omorat de o scelerata careia ii fusese plasat in grija, si ca ii e frica sa nu pateasca si al ei la fel. Tare e ca ea se dezvinovateste spunand asa: “Nu am furat niciun bun din locuinte. In perioada aia eram in inchisoare.” Genial, si cei 8 plozi de cine au fost crescuti in timpul asta, cu amandoi “parintii” in parnaie? Care oricum sunt niste neadaptati social?

Astfel de natalitate doreste guvernul nostru populist si degraba doritoriu de voturi majoritare? Asa vrem sa arate populatia adulta de maine, inmultita cu 8, media de boraci nascuti aiurea in familii care n-au auzit de contraceptie si, in extremis, de avort, si care plodesc numai si numai ca sa obtina aia 800 RON de la stat timp de doi ani, dupa care plodesc iar, ca sa nu intrerupa curgerea banilor?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: