Frumos, n-am ce zice

S-a apucat cineva sa faca un blog bashkalios la adresa lui Patapievici si a lui Neagoe. Plin de… nici nu stiu cum sa le zic… Poate vome. Un om care dezaproba expozitia Freedom for Lazy People, cel mai probabil fie pentru obscenitatea exponatelor, fie pentru simbolurile religioase desacralizate, fie pentru ambele. Un om care a cautat o forma de protest. O mostra este aici. Textele in sine nu-s neaparat vome. Ar putea avea ceva in ele, omul scrie bine, se vede ca ii sunt prietene cuvintele. Se vede ca are imaginatie. Se vede ca simte proza. Voma este faptul ca sunt atacuri la persoana, menite sa raspunda unui perceput rau cu un evident rau.

O fi fost expozitia aia de cacat (eu nu consider asa, dar nu este neaparat ca eu sa am dreptate) dar nu cred ca cei care au expus si cei care au organizat-o au facut ce au facut cu ura si rautate.

Pe cand textele din acest blog asta contin – ura. O ura amara, un misto greu, unsuros, palatabil exclusiv pentru cei orbiti de sentimente negative. Pentru cei care se hranesc cu asa ceva.

Cum sa infierezi o atitudine daca tu insuti dai dovada de exact aceeasi atitudine, dusa la extrem insa, cu rautate? O rautate grea, unsuroasa, pe care aproape ca o poti simti cum ti se prelinge in creier.

Ma duc sa mananc o lamaie.

Advertisements

6 Responses

 1. Hai ma Messa, ce dracu, nu mai pricepi arta avangardista? Are si omu ala un un atac creativ si tu ii dai peste bot. Nu auzit de libertatea artei?

  Acuma pe bune, nu cred ca se exprima cu ura, dar da, se exprima cu rautate. Si mi se pare normal ce face, mai ales daca are si talent. Cand se pisa unu pe tine, te pisi si tu pe el.

  Tot apropo de rautate insa, sa desacralizezi toate simbolurile sacre unor oameni, nu conteaza pana la urma daca sunt sacre si pentru tine personal, asta ti se pare explozie de bunatate? A, era sa uit, asta e arta si nu provoaca greatza. Cacat!

  Era sa uit de argumentul bani: la ICR cine plateste? Dar la patapixsineagoe?

  Si argumentul reprezentare: patapixsineagoe pe cine reprezinta? dar neaGoe & co?

 2. Mogre, sigur nu e siteul tau? 😀

  a.. si apropo, eu m-am prin grupa mare ca glumele in care te iei de numele omului sunt, de obicei, proaste. grow up.

 3. Se comportă foarte impetuos oamenii ăștia de la Antene… pe de-o parte este distractiv, pe de alta, chiar trist când vezi că oameni fără absolut nici o vină sunt ostracizați (bine, doar o anumită parte deosebit de ”inetligentă” face acest lucru). No, apăi dacă nu o să mai scrie Vadim (dacă iese din politică…), poate o să avem în această gașcă urmași ”demni”.

 4. @Mihai G

  Ai dreptul sa nu iti placa glumele mele. De fapt tine chiar de libertatea de expresie. In acelasi timp, cata vreme nu sunt platit de tine si nu vorbesc in numele tau, daca nu iti place, poti sa nu te uiti.

  Nu putem spune insa acelasi lucru despre ICR & neaGoe

 5. Nu tine de libertatea de expresie. tine de bun gust, ma griule…

 6. whatever, tu esti intelectualu’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: