Tot Large Hadron Collider, pe bune de data asta

Am gasit la TLP pe blog un link la urmatoarul filmulet. Il recomand cu caldura, nu doar celor care nu stiu nimic despre subiect, ci si celor care stiu cate ceva.

4 Responses

 1. nu pot sa nu arat o minte stralucita peste care am dat din nefericirie daca tot ii la moda Hadron Colliders despre care am banuiala ca s-a experimentat inainte de acest tambalau mediatic

  http://alexblog.ro/2008/09/11/o-prostie-numita-big-bang/#comment-32

 2. Mda. Dar gresesti, nu e minte stralucita, ci creier stralucitor de neted ce e. Citez din individ:

  L-am intrebat pe Gogu` cine a nascoit prostia asta cu Big Bang-ul si mi-a spus ca George Gamow este cel in cauza, in 1930. De ar fi acuma langa mine i-as da o palma cu piciorul drept de nu s-ar vedea dupa care i-as explica faptul ca, la baza formarii universului nu are cum sa stea o explozie, desi intr-o oarecare masura e plauzibil faptul, dar chestia care o infirma e urmatoarea: daca intr-adevar s-ar fi produs e explozie, cum s-a format viata ulterior ? Citez Wikipedia: “… a fost un ocean de energie infinită …” , ei, pentru a se forma viata e nevoie de un embrion, nu vad cum s-ar fi putut naste un embrion din gaze.

  Inca unu care a lipsit de la lectiile de fizica, chimie, biologie si probabil mai cateva materii, dar isi da cu parerea, ca doara daca merge la fotpal si politica, o merge si la capitolul stiinta, si pana la urma nu conteaza sa ai dreptate, ci sa invingi in dezbatere. Muuuuuuuuuu!

 3. Btw, de stralucitoru de care ziceam mai sus am mai auzit, asa ca sunt onorat sa ajung direct la sursa. Ia uite ce spune:

  Nu au putut sa-si construiasca aia jucaria in alta parte ? De preferinta pe alta planeta.

  De parca drumul pana pe Marte e la fel ca drumul pana la Caracal. (comentariul l-am auzit pe undeva, dar zau daca mai stiu unde)

 4. ce ma distreaza ii faptul ca mi-a sters comentariul si nu l-am injurat sau ceva de genul asta doar am spus ca inainte sa scrie asemenea aberatii sa citeasca carti si dupa aia sa sustina cu dovezi clare afirmatiile lui si nu a a citit de pe google …aa acum imi aduc aminte am pus un link la website address catre o poza cu ” you suck “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: