Exemple tipice de iubire crestina

Comentariile de mai jos sunt flatulate de o mana de crestini (click aici pentru a citi articolul foarte prost si subiectiv care le-a generat) si se refera la protestul Asociatiei Umaniste Romane impotriva indoctrinarii religioase in scolile romanesti:

icoanele sunt chipuri cioplite pt voi doi jidoviti sau jidani ce p/ula mea sunteti viermilor.degeaba latrati aici mucosilor.practic nu puteti face nimic impotrica crestinismului sau a icoanelor.indrazniti numai sa va atingeti de icoane si veti fi executati sclavilor

Cati oameni a ucis religia de-a lungul istoriei?

Auto de fe - chiar si in secolul 21

Deci cine nu e de acord cu indoctrinarea e jidovit sau jidan si, desigur, vierme, mucos, latrau si SCLAV (!!! eu stiam ca sclav e ala care sta sub papucul cuiva, nu ala care e liber si protesteaza fara sa se supuna chefului vreunui “stapan”, dar ma rog, nu ma pricep).

Cert e ca toata chestia asta  nationalista, antisemita, xenofoba si de toate cele rele e spusa de un cetatean al unei tari UE in secolul 21.

In plus, daca indrazneste cineva sa dea jos mutrele triste cu halou auriu de pe peretii scolilor PUBLICE ale statului LAIC, va fi executat… hm.

Religia iubirii, desigur, luadu-se de manuta cu Religia pacii (alti ciudati si aia). De ce nu le-or uni? Ca seamana al dracului de bine.

cum indrazneste acest parazit pletos remus cernea(probabil este evreu),cum indrazneste paduchele asta sa atace un simbol sacru al neamului romanesc si al ortodoxiei?va deranjeaza hristos,icoanele, nu?paraziti atei,comunisti,marxisti ce sunteti….hai sa scoatem icoanele si sa facem ore de sex mai multe, nu?lepre marxiste..icoanele sunt un simbol mistic,sfant ,o legatura intre noi si hristos.nu e vorba de chip cioplit ca nu ne inchinam la vitei de aur si alte asemenea reprezantari cum faceau evreii.e ,nu-i nimic continuati si veti primi o riposta pe masura,de la crestinii adevarati.

Sa-l lasati pletosii-n pace, fiindca mie pleata-mi place!

Sa lasati pletosii-n pace, fiindca mie pleata-mi place!Amiiiiin!

Asta crede ca cine are parul lung e parazit.

Stimate crestin, si Isus era pletos. Sau nu…? Nush… In icoanele minunate si preapupate apare cu pleata, inca de la cele mai vechi care s-au pastrat. E pletos Isus, dom’le! Sigur ca in Biblie, Pavel apostolul, in epistola lui numaru’ unu catre Corinteni, zice ca nu-s ok pletele la barbati (11:14). Dracu’ stie ce-o fi fost in capul lui Pavel sau a aluia care s-a dat drept Pavel si a scris scrisorica adresata corintenilor sau in capul lui Isus (in afara de plete!)… ori popalaii au interpretat aiurea totul si acuma avem pletosul Isus ca model si enervanta discordanta cu scrisa sfintei Carti.. hai ca ne-am confuzat. De tot.

Crestine, citeste-ti Biblia (Epistola intaia catre Corinteni a Sfantului Apostol Pavel, capitolul 11, versetul 14, da?) apoi du-te si contempla pletele personajului central al crestinismului, reprezentate minunat de ondulat si bogat cazand pe umeri in toate icoanele… si intreaba-te de ce mama naibii Isus are  in icoane plete si Biblia zice ca e naspa sa fii pletos, deci taman pe dos.

Dupa ce ai aflat raspunsul clar si sigur la dilema asta, vino si zi-mi si mie.

In fine, si asa mai departe.

Cresinii dau exemple clare de iubire crestineasca de fiecare data cand incerci – atentie! NU sa le iei religia! – ci sa iti aperi dreptul de a nu fi indoctrinat in religia lor.

3 Responses

  1. cele doua mesaje sint generate clar de alde prietenii noua dreapta sau de fratii lor national socialisti. iti spun asta cu siguranta, am ajuns sa-i mirous si daca dau din ei o sinfura fraza. au citeva fixatii, in sens ca cine nu-i ca ei e gay (pardon, poponar deci pedofil), marxist (cu versiuni comubist, bolsevic imputit sau antifa) si inca vreo doua asemenea. tr-i, patru idei maxim, difera doar asezarea in propozitie sau fraza, pentru cei mai culti dintre ei.

  2. Ha-ha! Mersi de link. M-am distrat in ultimu’ hal. Mereu ma amuza comentariile astea. Acu’ vreun an imi facusem un cont pe-un tracker d-asta de “torrente crestine”. Uai, ce m-am distrat pe forumu’ ala. Am discutat despre toate: rock si satanism, citate din Biblie, tot ce vrei. Pana mi-am luat ban ca n-au mai putut sa-mi dea replica. :))

    Apollinaire, pai da nici nu e nevoie sa ii cunosti dinainte… e pe fata, ce dracu’. Unde ai mai vazut atatea “acuzatii” pe aceeasi tema?

  3. […] Posts Cristi NeaGoe MINTE cu nesimtire!Vai, ce rusine! Romstal a copiat designul catalogului IKEA!Exemple tipice de iubire crestinaWizzair? Sau angajatii romani? Cine e de cacat?Disclaimăru’ lu’ MessaMa las de fumat – cea mai buna […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: