Culmea prostiei? Politista blonda de la rutiera.

Au trecut deja cateva zile de la lansarea campaniei antiblocat de intersectii de catre politia rutiera din bucuresti, actiune pe care am felicitat-o aici.

Toate bune si frumoase, numai ca minunea, desi a functionat in prima zi, tinde sa se cam desumfle, chiar daca campania continua.

Normal ca nu e de vina numa politia, ci si romanu nesimtit, care s-a prins el ca daca nu e potera in intersectie, poa sa blocheze ce si cum vrea muskiu lui. Asa ca, de la podul Eroilor pana la Berzei era o coada imensa, bara la bara, pe tre benzi, numai pentru ca la fiecare data, cate 2 (doi!!!!) tzaranoi de romania blocau intersectia la Berzei. Mai departe era liber ca-n palma, pana la Victoriei, unde din nou mergeam ca melcii.

Intru in coada sa fac stanga pe CA Rosetti, astept, astept, injur, ma pregateam sa sun a doua oara la politie sa le zic sa duca dracu un agent in intersectie, cand vad agentu’ pulii: o gagix blonda, in tzoale de politie rutiera, care statea si se uita ca oaia la cum intra taranii in intersectie fara jena, blocheaza 100%, ca si cum ar fi pe tarlaua lu pizda mamii lor, iar gaborita, nici bacar un beeeeeeheeeeeheeeee din cacatu ala de fluier nu era in stare se scoata.

Greu mancatzash, si politie, si rutiera si blonda. Vezi, si daia as legaliza prostitutia. Asa cum au gaborii casa de pensii doar pentru ei, casa de asigurari doar pentru ei, sistem de spitale si policlinici doar pentru ei, sa aibe dracu si un bordel doar pentru ei, unde domnisoara cea blonda de la rutiera sa munceasca spre satisfactia colegilor, care sa vina chiar ei, mai vigurosi si mai fericiti in intersectii, pe care sa le tina dracului deblocate.

Parerea mea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: