Azi am vazut un ninja

Era pe la Gorjului un ninja cu potcapiu si tzol negru pana in pamant. Pasa-mi-te, cersea bani pentru construirea / repararea / restaurarea vreunei biserici / manastiri de pe undeva.

Acuma, ma intreb eu, asa, ca prostu…

Inalt prea(dubiosde)preafericitul Daniel, care ia 80 de milioane salariu din banii MEI smulsi cu de-a sila in scopul asta, de ce nu doneaza la construirea / repararea / restaurarea vreunei biserici / manastiri de pe undeva?

Preafericitul asta care pastoreste un ONG nesimtit care papa bani de la bugetul statului de ce nu-i aloca pentru construirea / repararea / restaurarea vreunei biserici / manastiri de pe undeva?

Nesimtitii de la BOR de ce pana mea nu vand din pamanturile pe care le-au japcuit de atata amar de vreme si pentru care se mai si tiganesc judeca mireneste, deloc cu har popesc si sfintenie, ca din banii luati din vanzare sa finanteze construirea / repararea / restaurarea vreunei biserici / manastiri de pe undeva?

De ce se duc ninja sa cerseasca pe la colturi? Sau face parte din faza cu umilinta si smerenia, avand ca scop si inaltarea sufletului si protejarea pungii fara fund a BOR? Nu am nimic cu amaratul ala de ninja, saracul, ala era si el mic si amarat si statea sa inghete in umezeala pe strada pentru doi lei pe ora. Dar popoii aia grosi si mari… ei taie si spanzura atat pe seama statului roman imbecil care le da apa la moara cu bani si religie bagata in scoli si catedrala jefuirii neamului si parteneriate de spalat pe maini (ca ala al lu’ Nicolalaescu), dar si a prostilor care, credinciosi, platesc.

Advertisements

One Response

  1. Nu cred ca au facut astia atatea biserici din maruntis, grosul banilor vine din bugetul local. Nenea ala pe strada strange doar ‘stimulentul’ de vot in consiliul local si banii se intorc inzecit de la primarie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: