Sex-shopurile sunt de vina! Restul e perfect!

Ete stire: Consilierii municipiului bucuresti au votat in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) un amendament care prevede ca Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Bucuresti, al carei membru fondator este Municipiul Bucuresti, sa se ocupe si de militarea pentru eliminarea de pe arterele principale a magazinelor pentru adulti (aka sex-shopuri).

Grupul PDL a considerat ca nu poti face un turism de calitate, Bucurestiul nefiind o capitala asiatica, cu astfel de magazine amplasate pe arterele principale.

Pai bine ba, oranjada, pai daia nu merge turismu in bucuresti? Ca sunt sex shopuri pe centru? Da jegu, cum e? OK cumva? Da tiganii care te fura in RATB? Sau taximetristii care te tepuie cand te iau de la aeroport? Aaaaa, traficu, era sa uit traficu, ala cum e? perfect cumva?

Da’ de darapanatura aia care se cheama centru istoric, pe care nu ati fost in stare sa o renovati nici voi nici inaintasii vostrii in cacatu ala de consiliu, timp de aproape douaj’ de ani, ce ziceti? Ala atrage turisti mah? Da voi chiar nu aveti nici o alta treaba decat sa o dati in pudibonderii? Chiar nu mai e nimic niminc de facut?

Ete, va dau eu o treaba de facut:Demisia baaaaaaaaaaaaa! si lasati pe altii, ca orasu asta inoata in mizerie, nesimtire si putoare si pe finutii de voi va zgarie pe retina sex shopurile.

Cacat. Plus sictir! Parerea mea.

Advertisements

3 Responses

  1. Mizerii electorale.

  2. total de acord

  3. cu tine, nu cu ei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: