Vai, falimenteaza farmaciile!

Ministrul Sanatatii a anuntat, ieri, desfiintarea plafoanelor la medicamentele compensate. Farmacistii spun ca Nicolaescu isi face campanie pe falimentul lor.” – scrie in Cotidianul.

Dincolo de faptul ca e cat se poate de plauzibil ca masura sa fie electorala si ca pana la urma ar fi si ciudat sa nu fie, farmacistii se caca pe ei. Daca sunt asa amarati si “falimentari”, ce cauta numai ei, cazinourile si bancile, peste tot, inmultiti ca ciupercile dupa ploaia de bani? Ei?

Advertisements

2 Responses

  1. Vezi că pui problema comunist. Tu ai presta un serviciu pe banii tăi urmând ca statul să ți-l plătească peste un timp, în cazul în care are bani?

  2. Da, nu am fost suficient de clara in ce am vrut sa spun.

    Logic ca raspunsul la intrebarea ta (retorica, de altfel) este: SIGUR CA NU. Farmaciile private ar trebui sa refuze sa “comply” si sa spuna statului roman cam asa – nene, e nasol, sunt oameni care or sa sufere de pe urma chestiei asteia, asta e, viata e grea si nu supravietuim chiar toti in fond, dar businessul e business si poate va vine mintea la cap si ne platiti la timp – nu ati platit, sistam eliberarea de compensate si basta. Dar asa am eu impresia ca farmaciile se complac in caldura placuta a banilor de la stat, chiar si veniti tarziu… mai carcaie din cand in cand, dar e vizibil ca se simt foarte bine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: