Corcitura ne sta-n gat, vrem de rasa, da’ pe moka

Iete anunt:

Familie care locuieste la curte doreste sa adopte husky (adult/pui/femela/mascul,nu conteaza),mai au un catel (mioritic),deci sunt familiarizati cu ce inseamna un caine si ce responsabilitati implica;zona : transilvania .familia se poate deplasa oriunde in aceasta zona,pt a adopta catelul.

Si iete si replica pe masura:

Posesor de carnet de conducere, adopt un Volvo C70. Poate sa fie si nou si mana a doua, nu conteaza. Mai am un Chevrolet Aveo, deci sunt familiarizata cu ce inseamna o masina si cum e treaba cu benzina si reviziile. Zona Bucuresti. Ma pot deplasa oriunde in aceasta zona pentru a-mi ridica Volvo-ul.

Asta-i romanul – vrea de rasa da’ moka, bun dar pe nimic, valoros dar gratis, totul fara munca, fara zbatere, fara efort, plocon, para malaiatza. Natie de nesimtiti si putori. Cersetori. Lepre. Tzigani.

2 Responses

  1. “Natie de nesimtiti si putori. Cersetori. Lepre. Tzigani.” ..pai vezi tu..nu e chiar asa…pt ca sunt multi oameni care au caini d rasa si p care ii abandoneaza pt ca nu mai sunt “la fel de frumosi ca atunci cand erau mici” ..si atunci ei c fac?( pt ca nu pot sa lase animalul in scara blocului ..sau in fata curtii) intra p net…si cauta p forumuri anunturi de genul : “Familie care locuieste la “…” doreste sa adopte “…”. Si asa orientativ…un pui d husky cu pedigree si vaccinat costa undeva la 250 ..300 d euro si nu cred ca majoritatea romanilor si`ar permite(asa cum sunt ei ..cersetori, lepre, tigani)

  2. In primul rand, invata sa scrii. Adica: “pt” se scrie “pentru“; “p” se scrie “pe“, “d” se scrie “de” si asa mai departe.

    In al doilea rand, invata sa gandesti.

    In al treilea rand, invata sa iubesti animalele, nu ideea de a avea un obiect insufletit cu care sa te dai mare prin sat/cartier.

    Natie de nesimtiti si putori. Cersetori. Lepre. Tzigani. Agramati si socialisti.

    Sa-ti explic. De aia costa un husky adevarat de la 300 de euro in plus. Ca sa te doara buzunarul sa-l abandonezi. De aia nu se dau cainii de rasa pura, cu pedigree, pe gratis. Ca sa ii vina greu prostanului si grobianului sa-i arunce pe strada, ca de… a dat BANI pe ei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: