Corcitura ne sta-n gat, vrem de rasa, da’ pe moka

Iete anunt:

Familie care locuieste la curte doreste sa adopte husky (adult/pui/femela/mascul,nu conteaza),mai au un catel (mioritic),deci sunt familiarizati cu ce inseamna un caine si ce responsabilitati implica;zona : transilvania .familia se poate deplasa oriunde in aceasta zona,pt a adopta catelul.

Si iete si replica pe masura:

Posesor de carnet de conducere, adopt un Volvo C70. Poate sa fie si nou si mana a doua, nu conteaza. Mai am un Chevrolet Aveo, deci sunt familiarizata cu ce inseamna o masina si cum e treaba cu benzina si reviziile. Zona Bucuresti. Ma pot deplasa oriunde in aceasta zona pentru a-mi ridica Volvo-ul.

Asta-i romanul – vrea de rasa da’ moka, bun dar pe nimic, valoros dar gratis, totul fara munca, fara zbatere, fara efort, plocon, para malaiatza. Natie de nesimtiti si putori. Cersetori. Lepre. Tzigani.

Advertisements

2 Responses

  1. “Natie de nesimtiti si putori. Cersetori. Lepre. Tzigani.” ..pai vezi tu..nu e chiar asa…pt ca sunt multi oameni care au caini d rasa si p care ii abandoneaza pt ca nu mai sunt “la fel de frumosi ca atunci cand erau mici” ..si atunci ei c fac?( pt ca nu pot sa lase animalul in scara blocului ..sau in fata curtii) intra p net…si cauta p forumuri anunturi de genul : “Familie care locuieste la “…” doreste sa adopte “…”. Si asa orientativ…un pui d husky cu pedigree si vaccinat costa undeva la 250 ..300 d euro si nu cred ca majoritatea romanilor si`ar permite(asa cum sunt ei ..cersetori, lepre, tigani)

  2. In primul rand, invata sa scrii. Adica: “pt” se scrie “pentru“; “p” se scrie “pe“, “d” se scrie “de” si asa mai departe.

    In al doilea rand, invata sa gandesti.

    In al treilea rand, invata sa iubesti animalele, nu ideea de a avea un obiect insufletit cu care sa te dai mare prin sat/cartier.

    Natie de nesimtiti si putori. Cersetori. Lepre. Tzigani. Agramati si socialisti.

    Sa-ti explic. De aia costa un husky adevarat de la 300 de euro in plus. Ca sa te doara buzunarul sa-l abandonezi. De aia nu se dau cainii de rasa pura, cu pedigree, pe gratis. Ca sa ii vina greu prostanului si grobianului sa-i arunce pe strada, ca de… a dat BANI pe ei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: