“Omul e om sa nu se-mpreune ca animalele”

Tare de tot afirmatia din titlu, asa-i? Nu, nu-i spusa de careva orb de beat, cum s-ar parea, ci de o mamaie oarecare iesind de la beserica impreuna cu o alta mamaie, amandoua cu basmale negre si revoltate nevoie-mare, dupa ochiadele crunte, pare-se pe o tanti care coborase dand din fese inaintea lor (dracu’ stie ce cauta in sfantul lacas imbracata in strampi si fustita scurta si tocuri si bluzitza cu vedere la bidoane). Frantura de conversatie m-a lovit in creier – fractura logica necesita atele serioase, pentru ca in lipsa lor se sudeaza stramb si iese fix un creier de baba indoctrinat frumusel si iremediabil de gura mamoaşelor din targ si a popii, gras, rumen si insurat cu coana preuteasa care nu-si poate lua mana de pe cruce.

Pai sa vedem cum naiba vine asta.

Omul e om sa nu se-mpreune ca animalele” – baba crestina dixit.

Drept e ca omul e o faptura dintre cele putine de pe lumea asta care se bucura de placeri nebanuite cand face sex. Omul e, poate si din cauza asta, una din putinele specii care face sex de placere, nu cand e femela femeia in calduri perioada fertila. Ba chiar omul, fiind inteligent si dandu-si seama ca e cam naspa sa ai 10 plozi, cam evita perioadele fertile si, cum nu le poate calcula la fix, previne in loc sa trateze, cu pastile si prezervativ.

Am descris mai sus omul normal. Omul-om.

Acum sa descriu si crestinul habotnic. Crestinul habotnic se sfieste sa faca sex.  Asa a fost indoctrinat, tampit, prostit. Se simte vinovat daca simte vreo placere si are impresia ca un orgasm e un mare pacat. Cand i se fac chilotii cort dimineata e de-a dreptul oripilat si, daca nevasta pune mana (doamne-fereste, gura!!!) pe batz, puritanul din el o face in gand sau pe fatza “curva” in vreme ce, fara a se sinchisi de teologie, ştoiul se invartoseaza mai abitir. Crestinul habotnic a invatat ca “omul e om sa nu se-mpreune ca animalele“. Religia crestinului habotnic zice ca omul nu are voie sa faca sex decat cu scopul de a se reproduce. Religia zice ca, daca faci sex fara dorinta de a “zamisli prunci” esti “precum animalele” – am citit aberatia asta in maculatura unui imbecil pe numele lui Omraam Mikhael Aivanhov, maculatura primita de la fosta soacra, desigur, o crestina habotnica. Ca cica numai animalele cedeaza instinctelor!

Acuma, avand in vedere ca animalele cedeaza instinctelor NUMAI cu scopul de a face pui, adica fix de aia au instincte, stau si ma gandesc daca nu cumva “omul e om sa nu se-mpreune ca animalele” inseamna de fapt ca omul e diferit de animale fix pentru ca face dragoste (n.b. – n-am scris sex!) si sex (abia acum scriu sex) cand are chef si fara sa aiba neaparat in plan sa faca plozi.

Prin urmare, dragi teologi certati grav cu logica… crestinului habotnic voi ii cereti exact asta – sa se impreune ca animalele. Si ii condamnati fix pe cei care o fac… OMENESTE.

23 Responses

 1. Tare mi-ar place o statistica “pe bune” despre proportionalitatea dintre viata sexuala si extremismu’ religios; tare cred ca habotnicele condamna ceea ce le lipseste, viata sexuala! :-)))

 2. Mah, alea doua babe erau demult iertate de Dumnezeu, ba cred ca nici mosii nu mai erau in viata sau daca erau, erau jaba… logic ca nema sex. Dar popii aia rumeiori, aia care intreaba tinerele fete daca se masturbeaza… aia de ce propaga idiotenia cum ca sexul e pacat, bla-bla-bla?

 3. mda, fix de articolul asta avea nevoie erectia mea matinala >:P

  ce animal ma simt in momentul asta…

 4. 🙂 🙂 🙂

 5. messa, esti de la filosofie?

 6. Filosofia nu e neaparat logica.

 7. Foamea e un instinct?

 8. Foamea este o stare de disconfort fizic, urmare a unui instinct nesatisfacut; cam ca erectia matinala a lui Joe! :-)))

 9. 😀 Instinct si necesitate – instinctele sunt o oglinda a necesitatii, sunt modul in care organismul cere ceva ce are nevoie. Simplu.

  Iata si o definitie din dexonline.ro:

  INSTÍNCT, instincte, s.n. Complex de reflexe înnăscute, necondiţionate, proprii indivizilor dintr-o anumită specie şi care le asigură dezvoltarea organismului, alimentarea, reproducerea, apărarea. – Din fr. instinct, lat. instinctus.
  Sursa: DEX ’98

  Foamea, sexul pentru facut pui… instincte.

 10. Ok, dar care e trimiterea la teologie? De asta am intrat intempestiv aici

 11. “Omul e om sa nu se-mpreune ca animalele” – baba & popa crestin dixit. :-))

 12. Popa a zis primu’, baba s-a luat dupa el. Daca nu zicea popa nu zicea nici baba.

 13. Io zic ca-i invers, regula a inventat-o o baba sau un mos ce pusesera fututu-n cui!
  Popii au preluat-o, ca care-i marea masa de credinciosi habotnici si buni-cotizanti daca nu fosilele-vii?

 14. Poate a inventat-o fix un popa-mosh, la care nu se mai uitau femeile.

 15. Stii tu sa se fi uitat femeile la popi vreodata?
  Deci nu sunteti nici unul de la filosofie.

 16. Hotomane, filosofia e buna pana in 25 de ani, dupa aia e totul un amestec de ratiune, caterinca, amareala, realism, scepticism, experienta si, in final, sminteala si senilitate.

 17. Pana in 25 de ani la ce e buna?

 18. La crescut.

 19. Daca esti studenta acolo vezi ca nu e corect sa scrii cu pseudonim. Mi-ai putea crea probleme.
  Oricum, eseul tau mi-a placut si iti urez… la mai multe!

 20. Studenta? Pseudonim? Probleme? As vrea eu sa mai am varsta de studentie… mai ales la filosofie 🙂

 21. Nu exista varsta pentru studentie – suna cam cliseu, dar e adevarul gol golut

 22. Ba da, exista, e varsta aia cand ai timp berechet. Sigur ca se poate si la 50 de ani sa ai timp berechet. Dar eu acum am abia 30 si nu am!

 23. Ti-am zis ca suna cliseu. Daca esti la ASE, felicitari – si scuze!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: