Pângul asta numai tampenii scoate

Cine dracu’ l-a pus pe asta viceprimar? Bucuresteni idioti, uite ce ati votat!!! L-ati votat pe asta, adica pe Robert Ionescu de la PNG, cu pregatire solida de expert in terorism si nicidecum cu habar de primarie sau legi, si care acum nu sta pe coada lui si nu-i ajunge ca-i viceprimar, acuma vrea si deputatie (si candideaza pe undeva prin sectorul 2, unde a candidat si cand au votat prostii de-a iesit Ontanu).

E, asta, votatu’ perpetuu candidatu’, vrea sa plantam copaci (noi, adica aia care platim ca primaria sa planteze! iar ei vin si taie doar!) de fiecare data cand ne apuca amocul sa ne maritam/insuram (asta ca sa fie invatare de minte alora care inca mai au senzatia ca e o afacere sa fii casatorit – nu-i!) si de fiecare data cand… ne inmatriculam masinile! Asta dupa ce a venit acu’ ceva vreme cu alta prostie, aia cu elevii incolonati cu vestuta si STOP dupa ei pe strada. Comunist.

Zice pe site-ul Realitatii: “Pomul trebuie plantat în zonele stabilite, cu un angajat de la spaţii verzi. De-abia după ce i se va face o poză copacului şi se va elibera un certificat, bucureştenii vor putea să se căsătorească sau să-şi înmatriculeze autoturismul.

Si surpriza de final care e? Nu de alta, dar sa fie vizibil şmenul! Ca eu cu asta am probleme, nu cu plantatul de copac.

Bucureştenii vor cumpăra copacii pe care îi vor planta, de la primărie.

Advertisements

2 Responses

  1. eh, tampiti

    mai ziceam undeva, ei au defrisat, ei sa puna la loc

  2. Toate ca toate, da iti dai seama cam cum ar fi sa fii furnizor de copacei la primarie?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: