Demagogic, credinta

Sub sloganul bombastic dar rasuflat si populist “Adevar, bunastare si credinta“, PNG, adica desigur Partidul Noua Generatie nationalista si crestin-ortodoxa, isi lanseaza catre deputatie un candidat de marca, un exponent al activitatii si telurilor sale intru patrie si Biserica neamului stramosesc: pentru colegiul uninominal 3 din Judetul Ilfov: Dl. Bulut Halil.

Halal.

Later edit – n-am nimic cu omul, nu-l cunosc, nu mananc bitzi-bitzi de la RoStar (fabricutza d-lui Bulut Halil), si de la nimeni, ca toti au afanatori in compozitie, si nu votez in Ilfov… dar e prea de tot cu sloganul ala. Nu putea macar sa schimbe sloganul? Ce cauta un om venit in Romania de nici douaj’ de ani sa candideze pentru un loc in parlament din partea unui partid care se bate cu pumnul in piept ca e nationalist? Ce cauta un om care in mod sigur nu e crestin ortodox sa candideze pentru un loc in parlament din partea unui partid care se bate cu pumnul in piept ca e crestin ortodox si insusi capul partidului e omniprezent pe la slujbe crestin ortodoxe si da bani la biserici crestin ortodoxe?

Demagogie pe fata.

Din nou, halal.

Advertisements

5 Responses

 1. Bre, curiosi pot sa afle ca e omu’ lu’ Berbekali pe tranzactiile cu pamanturile de la Stefanesti (in care el zicea ca nu-i bagat, cand cu scandalu’ cu alegerile); acu’ e pe rol un proces de anulare a actelor de vanzare pt. FALS IN ACTE!
  Sa-l votam, ca dupe apucaturi ie romanake- de-al nostru, pe felie cu PDL- Videanu (vezi afacerea cu catedrala neamului!), PC-u’ lui Felixake, si PNG-Bekali.
  Numa’ noi, fraierii de voteaza, credem ca conteaza pe cine votezi. :-))))
  PLEAC-AI NOSTRI, VIN AI NOSTRI!

 2. Scriu si-acia ce-tzi scrisai pe mess, ca ie parerea mea despre alegeri:

  “Bai, astia ne iau de ce kiar suntem: neshte prosti- manipulabili!
  Ar trebui greva electorala, fiindca nu poti alege decat dintre ei.
  Orice candidat cauti la oo, afli ca e din gashca!
  Aia de nu-s, n-au fonduri si par penibioloshi.
  Nu crezi ca lasa ei vre-unu’ cu shanse sa candideze!
  Esti in gashca sau nu esti.
  Tzara e condusa de oamenii lui ceasca din comertzu-exterior, cei ce l-au mazilit!
  Ia vezi presedintzii de-i avuram, totzi- cu partidu’&securitatea; se-njura pe fatza, da’ colaboreaza in spate (la bijnitz productiv pe carca prostului de-i voteaza), colaboreaza mai ceva k pe vremea abuziv-impushcatului:
  Nu-mi zi ca Constantinescu-geologie nu se stia si nu colabora cu Iliescu-hidrologie, k sa nu zic de ministru lui Ilici, pus sa vanza flota, marinelu’-kelios!
  Cand le vaz circu’ fuk direct hepatita C!”

 3. nu c-as vrea sa te deranjez dar nu-mi dau sema de unde atata siguranta. mr. bulut e crestin – ortodox (convertit, e drept – un simplu search pe google ar trebui sa fie suficient).

 4. haplea/cosmo – crestin se poate face oricine, dar daca-mi spui si ca-i nascut si crescut in Romania… 🙂

  Cat despre searchul pe Google, haida de: http://www.google.ro/search?q=bulut+halil+crestin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: