Porumbul modificat genetic scade… fertilitatea

Si despre tigari se spune aceeasi poveste si, cu toate astea, adica la doua pachete de otrava fumate pe zi, n-am avut nicio problema sa ma trezesc cu fii-mea in burta. Plus ca, daca ne uitam la statistici, aflam ca fix amarastenii fumeaza cel mai mult si ca, pe masura ce nivelul de trai creste, viciul fumatului e din ce in ce mai rar intalnit (mai precis, putini oameni instariti fumeaza) si tocmai si fix amarastenii se impuie cel mai tare, adica, statistic, cu cat e amaratul mai amarat cu atat toarna fara discernamant mai multi copii. Prin urmare chestia ca fumatul scade fertilitatea e o vraja de adormit fraieri si de determinat adolescente caraghioase sa traga in piept mai abitir in speranta ca pana de cauciuc nu se lasa cu ochi si oracaiala in noua luni de la incident.

Azi aflu, asadar, ca nush ce neam de porumb modificat genetic scade fertilitatea, dupa cum a indicat un studiu pe soareci. Dincolo de faptul ca omul nu e soarece, vestea asta mie, personal, spre deosebire de restul celor care au auzit de ea, mi se pare foarte buna. De ce? Ei, oai, da, de ce…

Suntem FOARTE MULTI. De impuiat, ca-n Idiocracy, se impuie mai mult idiotii si neterminatii decat oamenii care isi vad de treaba, sunt utili societatii si lumii si nu se afla pe lumea asta numai ca sa consume, sa zaca si sa incurce. In plus, oamenii care ajung sa si afca ceva in viata sunt in principiu constienti ce baga in gura, asa ca vor cauta pe etichete si nu vor manca tampenii, daca produsele sunt corect etichetate. Prin urmare, daca pe piata s-ar gasi din belsug porumbul asta, eventual sa fie si ieftin, si in mod cert etichetat ca atare, n-ar fi bai. Pentru ca l-ar cumpara cei care nu se obosesc sa citeasca etichete, care in mod evident nu sunt interesati de ce baga in matz cata vreme matzul se umple si care, cred eu, sunt pe acelasi profil cu aia care isi lasa progeniturile sa creasca precum buruienile, la mila sortii. Pai astia de ce sa se inmulteasca? Nici nu cred ca isi doresc neaparat, toarna cate 7 plozi pentru ca asa da Dumnezeu, dar nu s-ar supara daca ar face  numai doi sau trei. Deci, ar fi bine. Pe urma, ar cumpara pensionarii, saracii, dar ei nu mai au in mod sigur ca preocupare fertilitatea; prin urmare, daca nu exista si alte efecte secundare ale respectivului porumb, lor le-ar fi paralel si echidistant daca porumbul ala le afecteaza fertilitatea sau nu.

Deci, daca nu are alte efecte secundare, porumbul modificat genetic care scade fertilitatea este o mana cereasca pentru planeta. Si l-as exporta si ca ajutoare prin tarile subdezvoltate, ca si aia se impuie fara sa aiba cu ce-si creste plozii – si as rezolva doua probleme – atat foamea alora cat si inmultirea lor necontrolata, pe care sunt sigura ca nici ei nu si-o doresc… in conditiile in care le mor copiii de inanitie.

One Response

  1. […] Top Posts Noul mall – Liberty Center din Rahova – NASPA!De ce sunt crestinii atat de RĂI?Antipatii electoraleDisclaimăru’ lu’ Messa4 fete si-un traseist: oferta electorala – colegiul 22Penis si pulaE greu, Gooogule!”Omul e om sa nu se-mpreune ca animalele”Nu poti fi Pro Life daca nu esti Pro ChoicePorumbul modificat genetic scade… fertilitatea […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: