Tot antipatii, tot cu nea bideu.

Azi am vazut un banner electoral. Care a reusit sa ma scoata complet din pepeni. Este vorba de un banner PSD+PC, cu Senatorul Bideu, aka Marius Marinescu, banner in care se vorbea de scoli. Erau parca scoli mai bune, sau ceva de genul.

Buuuun, educatie. OK, nu pot decat sa sustin (chiar daca nu sustin cresterea salariilor profesorilor asa aiurea cu 50%). Dar, totusi, de cate tone de ipocrizie e nevoie sa il pui pe bideu cu un slogan in care sustine educatia?

Adica ignorantu sef, bizonu, zis si demaGogu’, asta vine si ne explica noua de cum sta treaba cu educatia, dar cand vine vorba de stiinta, se sperie de Large Hadron Collider, emite aberatii pe banda, da de pamant lejer cu Stephen Hawking (de care bineinteles ca nu a auzit, ca doar catedra lui Newton la Cambridge este un cacat prea mic pt el) si are senzatia ca prostiile scoase de el dupa ureche pot sta fata in fata cu discursul unui om de stiinta, ei bine, fix individu asta vine si vb de scoala.

Din pacate nu votez la el in colegiu, sa pot sa NU il votez. Dar tu, cel care votezi unde candideaza el, tu poti sa NU il votezi.

Iar eu, il gratulez cu MAXIM SICTIR!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: