De ce alegerile sunt ca un viol cu martori

Pai, e simplu (si am sa folosesc un cuvintzel “civilizat” si eufemistic, situatia e oricum scabroasa):

Pasul 1: toate partidele politice ne arata cate unul sau mai multe penisuri in erectie, se bat cu ele, si le ciocnesc unele de altele, le lubrefiaza, isi pun prezervative cu arome, sar in sus ca sa ne arate cat de tare se balangane sau nu fiecare, ne explica de ce un penis e mai bun ca celalalt dar cu totii omit faptul ca urmeaza sa le foloseasca pentru ailalta gaura decat ar fi – sa zicem – normal (dracu’ stie ce mai e acum normal).

Pasul 2: Noi avem experiente anterioare si inca ne ustura fundurile, asadar stim deja ca e vorba despre gaura gresita, dar stim ca oricum unul dintre multele penisuri o sa intre acolo.

Pasul 3: Noi trebuie sa ne gandim pe care sa-l alegem ca sa ne usture mai putin.

Pasul 4: Noi alegem.

Pasul 5: Penisul in cauza intra si pe noi ne mai ustura 4 ani si restul de penisuri se uita, gandindu-se cum, dupa ce termina ala care ne sodomizeaza, sa ne convinga sa acceptam ca unul dintre ei sa intre la rand.

Mi-e greata.

noi-cu-pula-voi-cu-gura

Si e valabil pentru absolut toate mizeriile partidele politice. Bleah.

(am primit imaginea pe mail si am schimbat adresarea, ca-i mai potrivita – originalul e la TLP)

Advertisements

4 Responses

 1. Pai la ce scrii tu acia (foarte adevarat, de altfel), se potriveste k o manusa (sau un prezervativ! :-))), introducerea de la serialul cu vaccinurile de l-am primit azi si-l public pe blog:

  ” FABRICA DE SCLAVI – Episodul 1
  In loc de introducere:
  Ceva trebuie sa ia locul guvernelor, iar puterea privata mi se pare o institutie potrivita acestui scop- David Rockefeller, Newsweek International, 1 feb 1999)
  Astea nu-s decat prostii sentimentale. Aici facem politica externa, nu regenerare morala- Henry Kissinger 1974, iritat de acuzatiile aduse de aparatorii drepturilor omului. ”

  Cum probabel stii deja, nea Henry ie amoricano-evreul pemiat cu Nobelul pentru pace si acuzat de matapazlacuri si crime de razboi: campaniile de bombardamente asupra localitatilor din Vietnam, debarcarea lui Salvator Allende si aducerea la putere a lui Augusto Pinochet (ala cu killareala cilienilor!), l-a ajutat pe preşedintele Suharto al Indoneziei în invadarea Timorului de Est, ce a dus la masacrarea a peste 200.000 de oameni, a regizat afacerea Watergate, cand nu i-o mai folosit Nixon si multe alte “dragalasenii” tipic amoricane…

 2. te invit sa te muti la dragalasi rusii daca dragalasi americani nu sunt destul de buni .
  O lume condusa ade flori si zambete e trist da nu se poate si nici natiunea romana cu problemele istorice grave nu poate sa le critice asa ca hai sa ne limitam la ROMANICA si lasam pe ai mari sa faca treaba lor .
  Si ca final UE nu va vrut si nici nu va vrea singuru motiv pt care sunteti in uniune e USA si pozitia geografica

 3. da’ tu unde stai, demostenule? sau strada demostene e in alta tara si am uitat io?

 4. daca stau in tara nu o sa fiu obligat sa o iubesc si sub nici o forma sa o laud ( daca i vreau rau o sa o laud).
  Dupa ce stau 7 luni in UK si Italia ( nu la capsuni sau portofele) nu cred ca te intorci cu dragoste de patrie (exceptie fiind persoanele cu iq de 60)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: