Diferenta intre romani si americani

Doua stiri, in aceeasi zi, ma fac sa rad de una singura la ora 4 dimineata si Arhi, o sa te distreze teribil duda asta. Iata ce se petrece aproape simultan in Romania si in America:

Cvasinecunoscutul Dragos Radulescu, mentionat de presa pe fuga si numai pentru ca a fost insurat cu Mihaela Tiganu Radulescu Banica Schwarzenegger Schwarts (offf!) Schwartzenberg WHATEVER! o da in judecata pe fosta nevasta pentru ca i-a… pangarit NUMELE! Adica Mihaela Radulescu (sic) a “pangarit” (Am sa cad de pe canapea de ras!) ceea ce el poarta degeaba, fiindca nu-l stie nici dracu’ (repet, e un cvasinecunoscut), plus ca e un nume din gama “-escu”: extrem de comun. Iar daca ma gandesc pe cati tiganu ii cheama Radulescu… ce faci, domnule, dai minoritatile conlocuitoare in jhudecata? (Canapeaua se clatina… de rasul meu!)

Plus ca… la ce nume sa recurga Mihaela Radulescu (SIC!) – am intrat, meltene, in UE – numele ei de fata NU MAI E POLITICALLY CORRECT. (Am cazut de pe canapea de ras. Au.)

Intre timp, Madonna decarteaza la Guy Ritchie, “dupa divort, suma de 37 de milioane de euro, din care 14 milioane de euro cash si proprietatea Ashcombe House din Wilthshire, in valoare de 23 de milioane de euro. in plus, dupa divortul pronuntat in noiembrie, Ritchie mai pastreaza si restaurantul Punchbowl, in valoare de aproape 3,5 milioane de euro”.

Generic, la modul general, universal valabil: Romane, poti sa te caci pe numele tau. Tot americanu’ e mai destept. Parerea mea!

Advertisements

4 Responses

  1. Pai io nu vaz diferenta; cum vorbim de vedete (cu sau fara valoare, da’ tot vedete se cheama ca sunt), vorbim de circ si de banuti pe care ele ii cotizeaza catre apropiatii cu mai putini, care le-or suportat fitele…

  2. Pai e o diferenta, ca Guy Ritchie o sa ia banucu’ in vreme ce ex-ul Raduleascai (sic) o sa ia o lola.

  3. De bre, il si vaz pe Elan luand bani de la Raduleasca! :-))

  4. Elanul poate sa-i dea el bani… 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: