Test de fidelitate. Sa moara mama.

Dintr-o eroare atat de mare incat simt nevoia sa o exprim si pe blog, am ajuns sa vad emisiunea “Test de fielitate” – replica celor de la Antena 1 la “Tradati in dragoste” a celor de la prima. Ca si cum “Tradati in dragoste” nu ar fi fost suficient de penibila, Antena 1 a dus penibilul pe noi culmi. Mai exact, ce s-a petrecut in emisiunea asta:

A1 au platit o fetitza sa se dea la un nea intr-o camera in care isi pusesera deja CCTV si din camera de langa se uita prietena lu ala peste care se urca aia, platita macar sa se prefaca interesata de-un futai. Dupa care intra in camera peste aia dezbracati, cu camera de luat vederi cu tot, cu prietena inselata cu tot, la “confruntare”

Aia se iau la injuraturi, ea ca ce porc e el, el ca ce nasoala e ea, moderatorul (Ionut Adascalitei) pe post de intaratator, niste mascati pe post de opritori de conflict, cat sa se injure, da sa nu lase si cu sanje.

Totusi, face parte din prostul gust cel de toate zilele, chiar daca e putin peste limita. Mi-a sarit insa tzandara grav de tot gand bou ala de Ionut Adascalitei a incercat sa il trateze pe nea inselatoru cu “autoritate”. Adica punea mascatii pe el si ii zicea “potoleste-te. iti dau o ultima sansa sa iesi de buna voie de aici”.

Presupun ca nici gigi care isi baga pula aiurea nu era tocma la el acasa, ca altfel asa cu proces de violare de domiciliu se lasa de nu e adevarat. Da sa vina pulete venit in bucale de la moldova sa isi faca o soarta si sa se dea jmecher cu bodigarzii langa el, nici asta nu e cosher.

Ceea ce ma duce la esenta problemei. Adica, orice ar fi fost intre cei doi iubareti, singurii apti sa comenteze, mai ales pe tv, atat dpdv moral cat si dpdv legal sunt cei doi. Puletele cu pricina, cu tot cu gorilele mascate,  nu are nici o autoritate sa intervina intre cei doi. Daca totusi simte nevoia cetateneasca sa intervina, pentru a preveni o contraventie sau chiar o infractiune (la care de fapt a instigat, deci este partial culpabil) atunci ar face bine sa intervina fara sa mai tina teorii si fara sa se dea deontolog / moralist.

Pentru ca asta (Ionut Adascalitei) e un biet pulete care instiga oamenii unii la gatzii altora “for a living”. Sictir!

Revin la esenta. Instigatorul Moderatorul nu avea nici o calitate, nici legala, nici morala sa intervina dar avea gorile de la A1.

Ala de si-a inselat prietena, avea dreptul la viata privata. Si daca nu era pe teritoriul lui, ar fi fost bine sa se tireze urgent, ceea ce nu a facut.

In schimb, nimeni nu s-a comportat dpdv legal (adica ca si cum ar trai intr-un stat de drept), ci dpdv moral (pe ideea evului mediu / dark ages) – aceeasi atitudine cu a casierului de la mine de la bloc, care are deschis exact 8 ore / saptamana, caruia prefer sa ii platesc penalizari in loc sa fiu in fiecare prima luni din luna la ora 11:00 la usa casieriei, la o coada de 3 ore, cu pensionarii, dar care dupa ce imi ia penalizarile maxime, imi mai tine si teorie. Cand de fapt e simplu: ori ma penalizezi legal, ori imi tii morala. Alege. O singura varianta.

La romanika insa, deontologii e multi, e si foarte prosti si mai are si pretentii ca are dreptate. Si incurca legea cu morala. Oricum, audienta primeaza, ce pula mea. Si daca cu ocazia asta ne cacam pe niste lucruri, nu are nici o importanta.

Ca de obicei, SICTIR! Parerea mea.

PS: Sa platesti pe una sa se futa cu unu parca intra la infractiune. A, pardon, aici nu se fute, doar ii da impresia. O fi oare inselatorie?

PS2: Poate aia doi au fost si platiti pe chestia asta, deci vorbim de 3 curve in loc de una?

6 Responses

  1. mai e si ceva cu fata lu’ tata sau cam asa ceva. alt rahat. era cu una de voia sa plece in japoonia sa se dezbrace(doar?) pentru bani si n-o lasa tata-su. da’ era majora. numa’ ca s-a prins de asta mai tarziu. nu stiu cum s-a terminat ca nu m-am mai uitat. oricum cred ca s-au batut pana a urma.

    deh… tipul de ‘divertisment’ de cacat ce devine din ce in ce mai caracteristic romanilor

  2. :)) asta cu “s-au batut pana la urma” cred ca e o constanta in toate shourile astea de cacat ROFL ROFL ROFL!!!!!!

  3. am dat peste emisiunea asta de mai multe ori si deja de la a 3-a in sus mi-am pus intrebarea de ce toti aia prinsi in offside reactionau lafel…violenta verbala , fizica ..etc. pana la urma e o pacaleala si daca esti bou faci pe nebunu si te faci de cacat pana la capat …in conclusione : regie de cacat sau mai rau protagonistii de tot cacatu`

  4. a fost o emisie, pe nu-j ce canal, unde explica decedatu’ ala de la cna, de-l injurau parazitii pe vremuri, ceva cu nume de fomeie, ralu parca, care ralu ne explica cum zicem mai in urma, ca toate ‘misiunile astea, jen tradati din pro-stii-si-castigi ie facacaturi cu regie…

  5. Cine stie unde mai este acest Apizdulitei?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: