10 pule in cur pentru Romania

Realitatea TV a facut un mare show cu cei mai “10” pt romanika – oameni politici, actori, analisti politici, ziaristi si altele. Recunosc, nu am vazut tot, pt ca m-au apucat dracii. Adic toti dracii. Deodata.

Am vazut totusi si cativa “laureati”: Florin Piersic, CTP-ul, Hurezeanu, Topescu samd. Whatever. Or fi buni, sau nu, asta depinde de opinie. Da cum elitele ne merita pe noi si noi ni le meritam pe ele, si cum tara asta este de cacat (vezi utilitati, numar aberant de taxe, taxe aberant de mari, sanatate de cacat, educatie de cacat samd), deci cum tara asta e de cacat, cum se fac zilnic concedieri, in plina criza economica, ce pula mea ma intereseaza “elitele”?

Care “elite”?

“Elitele” cretinoide care de fapt nu au nici o calitate pt a fi acolo decat ca s-au nimerit acolo? Pt ca noi nu am fost la vot? “Elitele” care ne-au bagat in cacat in the first place, pentru ca noi oricum suntem mai handicapati ca ei?

De ce? De prost sau ca mi-ar placea telenovelele? Sau e totuna?

Sictir! MULT SICTIR!

Parerea mea.

LE: Cica cel mai admirat roman al anului 2008 e Basescu. Poveste compatibila cu tot ce am zis mai devreme. Well, laudat de catre ei, voi sau cum vreti. Dar nu de catre mine. Huoooooo!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: