Rubrica noua: Cel mai cretin citat cre(s)tin

Rubrica pe care o s-o gasiti in categoria “Sa mori tu”, “Inepuizabilii popi + religiile lor” sau “Prostie pura”, sau toate la un loc, in functie de caz. Si pe care trebuie s-o inaugurez cu acest citat:

Gripa constitute o “solutie de nevoie”, la care face apel natura, pentru a curata din cand in cand corpul, pentru ca boala aceasta obliga la nemancare.

Cre(s)tinul care a flatulat aiureala de mai sus face o apologie a postului, chestie care am stabilit deja ca este inutila si nesanatoasa. Dar de la a explica beneficiile unei alimentatii vegane pana la a elucubra despre cauzele gripei este cale lunga. El spune ca nemancatii au imunitate mai buna – sigur ca afirmatia asta e bazata exclusiv pe o halucinatie, fiind evident ca o persoana malnutrita este mai predispusa la a contacta diverse boli, pentru ca un organism care nu se hraneste este slabit si imunitatea unui organism slabit nu poate fi decat deficitara. Toate bune, nu-i nimic daca un imbecil sau doi reduc ratia de potol o saptamana sau doua sau schimba prajeala si slanina cu parizer vegetal si stevie. Dar ce te faci cand citeste asta cate o vita proasta care are impresia ca in loc de vaccinul antigripal ii poate face copilului un tratament cu malnutritie, numit cre(s)tineste post, ca dupa aia sa-l trateze de gripa cu rugaciune pentru iertarea pacatelor din cauza carora a facut totusi gripa?!

Paranteza: cand au intrat astia pe net??? ca pana acum se fereau de el, ca e scula Satanei, sau acuma nu mai e scula Satanei si trebuie inghitita cu toata gura fiindca e un mijloc de a-si propovadui idioteniile?

Revin. Sau, ce te faci cand citeste citatul de mai jos, din aceeasi postare crunt de imbecila, un amarat blonav de cancer, care se hotaraste sa-si grabeasca sfarsitul renuntand la mancare? Iata:

Prin urmare, se poate afirma ca postul nu este numai un mijloc de prevenire a bolilor, intre care cancerul are un loc de frunte, ci si cea mai naturala cale de vindecare.

Si scarba dracului mincinoasa isi ia si masurile de precautie, ca nu cumva sa zica cineva ca uite, dom’le, am tinut postu’ tau si nu m-am vindecat:

Trebuie sa fim convinsi ca vindecarea adevarata nu se datoreaza doar regimului alimentar, stilului de viata si ceaiurilor de plante pe care le-am baut; toate acestea nu ar fi de ajuns fara acea convingere intima stimulata de rugaciune, ca bunatatea lui Dumnezeu se poate revarsa asupra omului in suferinta, vindecandu-l.

Intreaga pseudoargumentatie, in caz ca ai tensiune mica si ti-e de ajutor ca sa-ti creasca, este aici.

Advertisements

5 Responses

  1. am citit si eu chestia asta (merci de link) si cind am ajuns in curul paginii (ca footer nu pot sa-i spun) am vazut cine e realizatorul. un vechi “client” de-al meu de un retard greu de descris in cuvinte. cu voia lu matale o sa comentez si eu textul miine

  2. Chiar te rog, dar baga rel=”nofollow” daca bagi link catre mizeria aia de site, sa nu-i crestem noi PR-ul.

  3. religia a fost inventat ca sa aiba poporul la “mana” … iar cei din ziua de azi care mai scot aberatii de genu asta, sunt mai prosti ca strabunii nostri 😐

    **************

    [editat de Messa: te rog, fara reclame asa, hop-top, postezi o data si vrei sa iti faci PR… nu asa s]e face o promovare calumea, crede-ma. Daca nu ma crezi, mai intreaba si pe altii, or sa-ti zica la fel.]

  4. gata, am prestat. nu chiar in sensul asta dar deh.

  5. Cred în Dumnezeu. Nu cred că bătaia este ruptă din rai, dar cred că trebuie inventată o pedeapsă pentru imbecili.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: