Nosferatu nu mai e prim sinistru.

Acum gnomu cotroceniului e prim sinistru. Chiar mai sinistru decat alalalt.

Normal, toti ne intrebam ce a fost in capu lu Stolojan.

O fi instabil psihic? Bonalv cu capu sau altceva? Nu cred, ca nu mai era nominalizat, il foloseau doar pe post de aspirator de voturi, ca doar are incredere mare.

O fi avut un moment de constiinta in care a zis ca tre sa ii dea in gatzii masii? Neeeeeee, ca doar si-a dat demisia, fara sa spuna de fapt de ce si sa ii futa in gatzii masii.

O fi iepurasul lu Base, cu care a dat tzeapa PSD-ului? Adica, PSD era disperat de guvernare, Stolojan convenea oarecum, ca doar au mai lucrat inainte si imediat dupa ce semneaza protocolul, pe asta il loveste constiinta atat de grav incat decide sa se sinucida politic ca la 30 minute sa il puna pe Boc? Hai sictir Basescule, tu crez ca suntem chiar toti cretini?

Aaaa, si btw, PSD-ul nu a iesit la declaratii zambind ca “mergem mai departe” ca asa simte ei, ci ca parea prosti gramada daca zicea “noi e prosti si ne-a dat ala tzeapa”

Asa ca Base a mai dat o tzeapa. De fapt a intzepat in toate partzile. Pe totzi, inclusiv UDMR-ul, cu care au avut azi consultari, a iesit BOC zicand ca au stabilit o colaborare viitoare, eventual la nivel de Secretari de Stat. Dupa care a venit M. Bela de la UDMR si a zis ca in urma “consultarilor” au decis ca sunt in opozitie si ca nu vor nimic. Sa vedem ce mai face sa iasa prezident inca un mandat. De fapt aici depinde de concurenta.

Apropo de concurenta, din pacate, azi la Realitatea TV comenta din partea PNL idiotu ala handicapat cretin retardat care a initiat impreuna cu funar legea cu 50% stiri pozitive 50% stiri negative. Ioan Ghise pe numele lui retard.

Concluzii?

Pai una ar fi ca singurii seriosi par a fi in continuare ungurii. Nasol. De noi, nu de ei.

A doua – bineinteles SICTIRUL NOSTRU CEL DE TOATE ZILELE!

Parerea mea.

2 Responses

 1. Acum 5 zile nu stia Stolo ca are ficatii sensibilosi la izul de PSD?
  Atunci nu putzea mandatul de la Base?
  Nu putea sa refuze inainte de a pronunta Base numele Stolojan, in loc sa para razganditor de profesie?
  Cu declaratia: “O sa conlucrez cu PSD si UDMR pentru formarea guvernului” cum ramane?
  Acu’ Baisecsu e si prim-ministru, prin intermediu lui “Sa traiti sefu’, ce frumos si dastept sunteti azi, permiteti sa va fac o felatie?!?” aka Boc.

  Bre, ce ne dicstram, futui! Si fraierii puie botu’!!!
  Mare circar Base!
  Intrebarea care mi-o pun este, daca ramane slugoiu’, nu i-o trage lui marinelu’-sef cand se vede-n suit in corcodushu’ guvernului?

 2. ‘om vedea, slugoii daca pot i-o trag original sefului, cu cat au fost mai lingai, cu atata sunt mai predispusi tradarii…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: