Pui de talie mica vor sa inveseleasca viata cuiva

Sa va zic povestea catelusei asteia, mama puilor – am o vecina care isi plimba cele doua zglavoace topaitoare prin parc in fiecare zi si cel putin o data la patru ore. Cum trecea ea prin parc tot auzea chitaieli si fosgaiala. De unde naiba, greu de aflat. Alea doua tzopaitoare, stiau ceva. Nu s-ar fi apropiat de locul din care se auzea chitaiala nici picate cu ceara, trase de lesa sau piscate de fund. Asa ca vecina mea, femeie serioasa si fara frica, s-a incumetat sa se joace de-a “cald-rece” prin parc la lasatul serii, pana cand a dat de o scorbura in care a gasit o gamalie de catea cu tzatzele mai mari decat ea, in jurul careia se inghesuiau sa suga niste soareci de catei cat palma, trei bucati chitaitoare, doi baietei si o fetita.

Amarata fatase intr-o scorbura!

Si cum a vazut-o vecina ca-i prietenoasa si noua ne-a murit Roscatul de incredibila senectute (avea peste 20 de ani!), a mutat-o cu tot cu pui in coteatza ramasa goala. Asa ca acum curtea noastra s-a pricopsit cu un nou catel (va fi castrata dupa ce terminam de dat puii). S-a dat un baietel si au mai ramas un baietel si o fetita.

Am sa pun poze mai tarziu, azi (sper) ca trebuie sa ies si astept sa adoarma fii-mea, ca sa pot sa parasesc incinta cateva minute, cat sa fac pozele.

Cateii or sa ramana mititei – mama lor e un soi de tub pe patru cioate mici si strambe, cu nas flocos si urechi de gremlin si o coada ca un pamatuf de sters praful. Nu avea cum sa se fi nimerit vreun dog german la fundul ei, deci in mod sigur tot o aschimodie pitica este tatal puilor. Chiar daca tatal e de talie putin mai mare, puii tot mici or sa fie si cand or sa fie… mari.

Asa ca avem la oferta – un baietel vioi si o fetita vesela si grasuna. Talie mica. Garantat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: