Dan Puric bate campii grav de tot

Iar m-am uitat. Iar m-am enervat.prea multe prostii pe minut sa tin minte.

Asta e un cretin absolut. A zis ceva de genul: “sunt mii. zeci de mii. sute de mii. armata nevazuta. asta e romania profunda”

Poveste din inchisoare – un taran lasat la -30 rade sa moara de frig. Nasol de tot. Dar cand omul incerca sa se incalzeasca cumva, “picioarele lui erau toaca si clopote de parastas”. Iar gardianul de ziua urmatoare (un finutz, de felul lui) ar fi cantat o doina din fluier in cinstea mortului. Asta fiind tot romania profunda. Dupa care multe concluzii apopo de ortodoxism = romania = the best. Or smth.

Hai maaaaaaah,da musai sa te folosesti de moartea unor oameni sa faci propaganda? Dumnezeul tau e atat de slab incat altfel  pur si simplu nu poate?

Si totusi, de ce nu te inscrii in PNG? Sa fii cu fratii tai aberanti?

11 Responses

 1. Daca afli mai multe, baga inca un post.

 2. E uluitor. Nu pot discuta ceva contra-religiei nici cu cei mai buni prieteni, altfel oameni plini de bun-simt, cultura, si cu orizonturi destul de largi. Aceasta “frica de Dumnezeu”, aceasta mizerie umana care este crestinismul este un fel de boala transmisa genetic a poporului nostru.

  Discutand cu cineva pe aceasta tema, imi replica: “nu religia este problema principala, avem lucruri mai importante impotriva carora trebuie sa luptam”. Oare? In fiecare zi imi dovedesc contrariul.

 3. http://www.png.ro/ Pentru ca PNG nu mai exista. 🙂

 4. Pai exact asta ar trebui sa faca, sa se inscrie in PNGul care nu mai exista si sa “intre in conservare”.

 5. @Tizul & Karina

  Multumesc, comentariile indicate sunt semnificativ mai consistente (ma lasau nervii de tot daca luam discurusl lui DP la o analiza mai atenta) asa ca invit toti ceilalti cititori sa dea click pe ele.

 6. “picioarele lui erau toaca si clopote de parastas” este o metafora… ca multe altele… me rog, recunosc ca si mie mi-e cam greu uneori cu metaforele…

 7. Mah, omu folosea metafora ca si cum ar fi ceva real. Oricum e stilul lui sa faca o mare confuzie intre realitate si lummea virtuala in care traieste.

 8. […] Era sa ratez sa amintesc de Dan Puric, acest retardo-fundamentalisto-isterico-fascisto-legionaro-ortodox, care pe motiv ca e actor crede […]

 9. Prefer orientările de tip Karl Popper, John Stuart Mill, Adrian Marino, Mihaela Miroiu etc. Nu-mi plac orientările de tip Petre Ţuţea, Nae Ionescu, Dan Puric etc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: