Sa ma cac in ea rromanika

Mi-a murit HDD-ul de la laptop, in garantie fiind. Pt ca nu imi puteam permite sa stau fara laptop 1 luna, cat dureaza garantia in romanika, mi-am luat altu, mai scump si mai dichisit si mai de fitze. Nu, nu mac book air, ci doar dell studio 1535 – oricum putin la alt nivel decat acer-ul tocmai decedat dupa 9 luni de utilizare. Ei bine, dell-ul mi-a murit dupa 4 luni. M-oi duce si la garantie, da sa gasesc timp.

Mi-am luat smartphone de la emag. Toshiba G910. Vreo douaj de milioane si umpic. Ei bine, cacatu  asta de telefon se inchide de tot la 1 din 10 convorbiti (aprox). Singurul mod de a-l reporni este sa scot bateria si sa o pun la loc dupa care restart. In carte tehnica zice ceva de vreo 300 ore de standby. Al meu ma tine fix 12 ore. M-oi duce si la garantie, da sa gasesc timp.

Desi fac site-uri de ecommerce, prefer sa imi fac cumparaturile offline. Ei bine, am cumparat de la humanitas doua carti online cu livrare prin posta si plata ramburs. Am primit fluturasul de la posta dupa o luna, adica pe 16 ianuarie. M-am dus sa ridic pachetul, dar poshtareasa (nu pot sa zic poshtarita ca iese altceva si era oricum urata ca dracu), reiau, poshtareasa mi-a zis ca are stamplia din 30 dec asa ca coletul s-a intors. Sun la humanitas, raspunde nush cine, promite ca ma suna in 20 min, revin eu dupa 2 ore numai sa aflu ca ei nu stiu statusul coletului dara ma suna cum afla ceva (oare ????)

Mi-am facut card sa cumpar ceva din state, dar nu a mers. Nu intru in detalii ca ma apuca.

Am platit casco ca prostu si am avut o singura dauna in aproape 3 ani la 4 masini (la una am renuntat, evident in perfecta stare) numai pentru ca acum sa platesc singur reparatia urmand ca cacatzii aia de la bcr asigurari sa plateasca (eventual) peste vreo luna. Cam asa era cu RCA-ul acum 9 ani, cand mi-a lovit un idiot “racheta albastra” (adica dacia mea 1310 de pe atunci). Dar de alergat alerg ca bou prin oras, ca doar am timp cacalau pt ei. Cu timpul pt mine stau mai prost, dupa cum ziceam mai sus.

Pot pune multe pe lista asta, da hai sa pun si una care tine de cultura si educatie: cretinu care a lovit-o pe C, desi avea cedeaza, si-a sunat gaboru de servici preten de familie, s-a certat cu gaboru cu procesu verbal cu codul rutier in fata, si-a chemat familionu sa faca galerie, iar la intrebare “Tu aveai cedeaza, ea venea pe drum cu prioritate. Cine e de vina?” el raspundea cu “Ea!“.

Fratilor, toate merg prost pt ca astia suntem. Pentru ca nimeni nu da doi bani pe corectitudine, pe calitate, pe ceva solid – cum ar fi un aparat bine facut si un serviciu bine facut, care sa tina clientii. In tara asta se varsa toate ciurucurile lumii, toate seriile dubioase de la toti marii producatori pentru ca acceptam. Ariel-ul de aici e mai prost decat in Germania, pt ca acceptam.

Pentru ca acceptam si ne complacem in nesimtire si prostie. Asa ca io imi bag pula si emigrez. Ramane sa va complaceti voi intre voi.

Parerea mea. Aaaaaaa, si evident SICTIR!

4 Responses

  1. Unde emigrezi? Ca ma bate si pe mine gandu’… 🙂

  2. Ori pe undeva prin Europa, putin mai spre vest, ori Noua Zeelanda. The jury is still out.

  3. @Adrian

    Era sa ratez sa zic ca vreu sa plec daici cu bani. Nu plec de foame, ca papa facem oricandoriunde. Nope, plec de exasperare. Si bosorogilor sa le plateasca pensia pulea spataru, ca oricum sunt in general niste cacatzi cu oki.

  4. pai si eu tot de idioti as vrea sa plec. oricum te intorci, in trei din patru directii tot dai de ei.

    ma gandeam mai demult ca ar insemna sa-mi tradez tara si neamul. dar ele nu numai ca m-au tradat, dar isi si bat joc de mine. m-am lecuit de patriotism. sunt mandru ca sunt eu, si nu sunt mandru ca sunt roman. nu-i sunt recunoscator tarii, ca nu m-a crescut si nici nu mi-a dat de mancare. oricum, “tara” mi se pare a fi un concept asa de diluat 😐

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: