Oligofrenie, popi, PRM. Zavoranca

Cre ca titlu e suficient sa puna macar de-o indignare, daca nu de-un scandal, asa ca intru diect in subiect, citand mai pe scurt un popa oligofren si el, pe numele lui Costel Stoica, purtator de cuvant al Patriarhiei:

… poate fi acuzata de portul ilegal al unor straie care nu sunt permise decat monahilor, in conditii foarte bine stabilite … – citatu e de aici si aici

Bai gigele (aka costel stoica), cred ca esti prea idiot. Si mai ales ca incurci gradul religios cu cel militar, de la servicii. Si mai mult, ca incurci uniforma militara cu uniforma popeasca, incat sa acuzi biata sexoasa de Oana Zavoranu de port ilegal de uniforma. Ca sa intelegi si tu, daca vrea pula mea sa ma imbrac in calugaritza si sa fac laba in public, singurul lucru care ma impiedica este conceptul de obscenitate in piata publica. In nici un caz acuzatia de port ilegal de uniforma. Sictir.

Adica, pe scurt, pizda matii. Pe larg, esti un idiot cu spume multe, dese, fara ocupatie (serioasa). Plus pretentii de grandomanie, ca nimeni nu se poate atinge de uniforma popeasca plus putin Alzheimer care iti permite amestecul intre portul uniformai militare si o pizda buna care se freaca.

In alta ordine de idei, Oana Zavoranu a facut ceva misto, poate pentru prima data. Bravo ei!

Deci hai sictir. Parerea mea

Advertisements

8 Responses

 1. Osa-i haleasca (virtual, e drept ca virtual, spre nenorocu’ loc, fata nu arata pizda la oligofreni cu pretentii! 🙂 )), FIX pula lui Pepe!
  Adeca cum?
  Ma pot imbraca in tzoalele statului si sa fac (mijtoc) de Garcea sau de Nelu-santinelu’, pot sa-l iau in bascalie insusi pe tatucu’-Baisecsu, da’ de hotzoii in negru, atarnatorii de la buget, nu ma pot atinge, ca ie “cu har”; cu har sa ce? sa faca burtzi pe seama pulimii cu frica de moarte?
  Sa-i suga pula Zavorancei!

 2. Da, sa suga pula lyu pepe si lu wc tudor. Observatie la imbracat in toale de garcea / militare: singura faza e sa nu ai grade si insemne – daca ai e intr-adevar penal, pt ca ar insemna ca iti arogi o autoritate pe care doar statul o are.

  Broblema la astia e ca ei nu e statul, ei e societate civila, futu-i in gatzi, asa ca nu pot invoca acelasi argument, oricat de mult le-ar placea lor sa se dea autoritate.

 3. Pai si ce bre, Zavoranca avea gradele trecute pe sutana?
  Nu le-avea, cum nu le are nici-un popa turnator la secu! 😉

 4. A devenit un reflex salbatic pt. voi sa aruncati cu “securist” si “inapoiat” in orice cleric care spune ceva si voua nu va convine,iar cu injuraturile pe care le spuneti incercati doar sa acoperiti faptul ca nu stiti nimic despre ce vorbiti.Ce mai conteaza ca legea limiteaza portul monahal doar la calugari si calugarite?Legea pentru voi este doar de decor,fie ea scrisa sau nescrisa.

 5. @abcxyz

  Tu zici ca nu intelegem – ce anume e de inteles? ne poti lumina?

  Cat despre lege, de ce lege anume este vorba? Nu exclud posibilitatea sa existe vreuna (evident, in mod aberant!), dar as vrea sa stiu care e aia in asa fel incat sa pot depune o petitie in acest sens. Pentru ca daca exista e o inclacare flagranta a drepturilor omului in general.

 6. @abcxyz- in primu’ rand prostovanii sa se uite in ce fel de calugaritza era imbracata Zavoranca (imbecililor, aia nu-i tzoala ortoboxa! :-)))
  2- ce pana mea de instifutzie de stat e ortoboxia de nu poci io sa-mi trag rochitza neagra si sa ma fut in cur, dupe modelu’ calugaresc, patentat nu doar la noi, ca se sesizeaza BOR-ul; poci sa stiu si io, tzolu’ calugaresc ie uniforma DE STAT (ca nu poti proteja uniforma de la liceu’ de fete- Olga Pizdinskaia- prin lege!) sau marca inregistrata?

 7. Mah, astia se viseaza muuuuult mai smecheri decat sunt in general, si fac gat ca atare. Deci e datoria noastra sa ii punem la loc, acolo unde sunt si merita sa fie – futincuristi ipoctitzi (stii ca la ei e mai nasol sa fii popo decat orice altceva)

 8. @Tizul

  Asa e, aia nu e de calugartiza da paici, deci asteptam sa se revolte si papa 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: