Poze cu politia rutiera la agatzat (1)

Am vorbit de fotografiat politai. Eu m-am apucat deja de treaba:

La agatzat la intersectia 13 Sept cu Panduri

La agatzat la intersectia 13 Sept cu Panduri

Baietii stateau la ciupit carnete la trecerea de pietoni care in poza de mai jos e undeva in dreapta mea. Masina aia neagra din fata masinii de politie era oprita pt asta. Iata si o incadrare mai larga:

Aceeasi gabori, incadrare mai larga

Aceeasi gabori, incadrare mai larga

Binainteles ca nu am auzit de vreun accident la trecerea respectiva de pietoni (si trec frecvent pe acolo, de niste ani buni), asa ca nu poate fi considerata zona periculoasa, dar e tricky pt ca e pusa cumva in diagonala si nici nu vezi gaborii dupa colt, ca doar esti atent la volan, dar gaborii te pod vedea pe tine. Plus ca pietonii coboara de pe trotuar printre masinile parcate inainte sa decida daca vor sa traverseze sau vor sa te lase pe tine. Si daca te-au lasat, esti mancat.

Locul perfect pt agatzat carnete: vad bun si fara probleme. Ca daca acolo ar fi accidente, ar trebui sa munceasca si nu si-ar mai putea face norma.

Aceeasi gabori, fotografiati din lateral

Aceeasi gabori, fotografiati din lateral

Deci retineti, daca veniti de pe 13 septembrie si faceti dreapta pe Panduri, grija mare la trecere. Si va invit pe toti la poze. (1, 2, 3, 4, 5)

Advertisements

One Response

  1. Salut, as vrea sa mai adaug un loc in care politia rutiera sta la panda! Link-ul asta duce la un filmulet in care apar respectivii politisti oprind masinile. Erau precum haiducii din povesti, ascunsi pe o straduta si aopi sarind in fata masinilor plini de zel sa ridice permisele de conducere. Asta se intampla pe data de 12 Feb 2009(ploua de rupea, trafic paralizat). Astazi 19 Feb 2009 (ningea, trafic paralizat) erau tot acolo. Se pare ca astia n-au nici cea mai mica intentie sa se ocupe de fluentizarea traficului, ci sa-si faca norma la permise retinute. Este o bataie de joc fata de toti soferii!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: