Liber la spart banci

Tocma l-am vazut pe un gogu de la Banca Transilvania care explica ca ei sunt cu securitatea la zi, ca au implementat recomandarile ultimului audit (nush de cine facut) ca sistemul de securitate a functionat bine in timpul jafului, ca masina de la intervenii a ajuns la 2-3 minute, ca paznicul e un angajat model samd.

Mai era o tanti acolo care zicea ca camerele de supraveghere sunt inutile daca banditii poata cagule dar ca in germania se inchide usa automat la buitonul de panica. Buba la noi e ca bancile sunt PESTE TOT impreuna cu farmaciile, in spatii de alimentare, marochinarii si chiar tutungerii.

Pai ce dreq, aia o sa puna geamuri blindate antiglontz in toate miile de agentii, sucursale si filiale? Ca dau faliment cu toata banca. Cur. Nu vor face asta, asa ca cu tot cu usa care s-ar inchide automat, tragi 3 focuri in geam cu arma ciordita de la ciorogarla si ai iesit.

Concluzia? nu se poate face nimic! Daca spargi banca in 90 secunde, ai scapat. Spre deosebire de Tizul, care se intreba cand va incepe, eu ma intreb cat de des se va mai intampla: des sau foarte des? Pentru ca in conditiile astea, majoritatea filialelor sunt imposibil de aparat.

Advertisements

2 Responses

  1. Chiar vorbeam cu cineva acum cateva luni despre un documentar cu spargeri de banci din alte tari. De fiecare data reuseau sa-i prinda pe infractori. O concluzie a acelei discutii era ca in Romania, daca spargatorii nu sunt prinsi in 5 minute dupa ce ies din banca, nu-i mai prinde nici dracu’. Vezi casa de schimb de la Brasov. Si fac pariu ca nici pe astia de la Cluj nu o sa-i prinda.

  2. Daca as fii un fan al conspiratiilor as spune ca cum plm sa se gaseasca atati bani intro banca de cartier ,care sta in locul unui butic ,cred ca un foc ajunge sa iesi printr-un geam normal ,acuma depinde si de glont ,lol acuma daca vine unu cu mitraliera de afet nu cred ca rezista nici geamu blindat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: