3 gabori jumate’ pe cap de elev

…’in scopul prevenirii si combaterii absenteismului scolar, politistii au desfasurat o serie de activitati in urma carora aproximativ 8.592 de elevi au fost depistati in timp ce absentau de la cursuri’. In aceste actiuni au fost angrenati 21.625 de politisti, sprijiniti de alti aproximativ 8.900 de lucratori ai Jandarmeriei si ai Politiei Comunitare. Purtatorul de cuvant al IGPR, Diana Popa, spune ca elevii nu au fost stransi doar din baruri, ci si din jurul scolii, de pe strazi sau din parcuri, apoi au fost dusi la scoala sau acasa.

Concluzii:

1. Astia sunt idioti. In timp ce la rromanika se dau jafuri armate la colt de strada – vezi cazurile Brasov (casa de schimb), Cluj (banca sparta), Arad (taximetrist impuscat mortal) – politistii aduna elevii chiulangii de pe strada si fac dosar penal la cei care ii fotografiaza. Cam cu ce font ar trebui scris SICTIR ca sa fie pe masura lor?

2. Astia sunt complet idioti. Adica 30525 “lucratori” ai Ministerului de Interne au prins 8592 chiulangii – deci 3.55 gabori / elev. Adica noi trimitem 3 gabori si jumate sa prinda un elev? E mai de cacat ca in bancu care zice ca umbla cate 3 pt ca unul stie sa scrie, unul sa citeasca si unul ii paxzeste pe cei doi intelectuali.

SICTIR!

Si totusi, nu cred ca e suficient de mare! Parerea mea.

Advertisements

One Response

  1. Cel putin acum vom avea un banc care poate fi demonstrat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: