BOC, BOR, curvele

Din Gandul:

Seful Executivului nu vrea sa scoata bani din piatra seaca, chiar daca acestia ar fi mai mult decat necesari la bugetul de stat. Spre exemplu, legalizarea prostitutiei, care ar insemna venituri suplimentare pentru stat, nu este agreata de Emil Boc. Acest subiect va fi discutat cu Biserica Ortodoxa Romana (BOR), a spus premierul, care a subliniat ca nu stie daca societatea este pregatita pentru o asemenea decizie.

WTF??? Iar BOR? Boc, in caz ca habar n-ai unde ai nimerit, sa-ti spunem! Nu, nu esti popa, chit ca te-a preafericit apucarea accidentala a ciolanului – esti premier, adica prim ministru intr-un stat secular prin constitutie! Ce atata BOR in sus, BOR in jos?

Ce mama dracului are BOR de-a face cu legalizarea si impozitarea celei mai vechi meserii din lume? Ce treaba are BOR cu ce cotzaie crestinul si ateul, deopotriva? Organul care se foloseste de prostituata nu are treaba cu religia sau cu lipsa ei; organul ala e atasat, din punctul de vedere al STATULUI, de un platitor de taxe, care este platitor de taxe indiferent daca e ortodox, pocait, catolic, ateu, musulman sau inchinator la Marele Monstru de Spaghete Zburator.

boc-prostituata

Bai, Boc, eu cred ca matale esti bine proportionat – mic la stat, mic la minte, mic la… toate cele.

Si mai cred si ca vrei ca, dupa ce o sa treci in nefiinta, sa te faca astia Sfantul Boc Pedelabstinentul, al doilea ca inaltime dupa Sfantul Stefan Atotviolatorul. Altfel n-ai lipai atata la posterioarele paroase, dar invesmantate in tzoale popesti, ale mai-marilor unei religii, oricare ar fi ea.

Asta in cazul in care n-ai niste datorii de platit si alte beneficii de capatat din prostitutia asta pe care o practici, neimpozitat, bineinteles.

Advertisements

11 Responses

 1. Da sa-mi bag ceva in bugetu lor de stat. De ce sa ajunga banii prostituatelor in administrarea incompetentilor?

 2. Ii dau microfonul lui Mogre: TAXE ZERO!

  Go black market!

  http://en.wikipedia.org/wiki/Agorism

 3. PS: nu-s agorist, insa sunt pro black market 🙂

 4. 🙂 🙂 🙂

 5. @TLP – gresesti profund cand spui black market (care are atatea conotatii negative …)

  Corect se spune “piata libera” / “free market”.

 6. Bai, rasistule, black nu-i negativ! 🙂 🙂 🙂

 7. Free black market rulz! :-)))

 8. Nu-i chiar free, fiindca preturile sunt influentate de stat. De exemplu drogurile n-ar costa atat de mult daca statul nu ar fute banii nostri pe combaterea drogomanilor.

 9. …de altfel bani aruncati (si bajetzii stie, da’ le merge afacerile colaterale droagelor!;)), caci nu poti lupta impotriva unui viciu decat daca viciosu’ vrea sa lupte, situatie in care are nevoie de ajutoru’ celor din jur, nu al nu-stiu-carui-ong…
  k sa nu mai scriu ca toate alea or ajuns droage, de nu mai poti sa bei o cafa, ca e k cand iti dai in vena! :-)))

 10. uite, ca vazui acu, apropos de dastea cu mana jegoasa a bisericii la ORICE se face din banu public: SPP isi face sediu de 32 meleoane de heuroi, bineinteles prevazut cu….cu…BISERICA. Aplauze. Da mai suptzire asa, mai facetzi si niste cruci intre.

 11. Pai nu trebuie sa tie aproape de seCuristi turnatori cu crucea?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: