Manual de biologie sau de dizain intelighent?

Aflu de pe site-ul Asociatiei Umaniste Romane ca Androneasca nu-i la prima gugumanie de baba cu par pe picioare si talpi intarite, pupatoare de icoane. Iete hal de titlu, labartat cu rosu, boghet, pe coperta de manual de clasa a IX-a, aparut in vremea Coanei Ministrese, in 2006, cand dumneaei era la prima investire in functia asta pentru care nu are nicio chemare:

Pune-ti o broboada si mergi, femeie, la biserica! Acolo e locul alora cu halucinatii cu si despre straluciri divine! Lasa ministerul cuiva care intelege ce are de facut si care se poate ocupa de el!

Advertisements

6 Responses

 1. Mda e groaznica gandirea din manualul ala de biologie. Dar am aflat ca chestii de aste sunt tare multe si in SUA…
  Asa… Foarte misto dihorul Putoris!! Felicitari Mustela Sine Deo!

 2. Or fi si in SUA, dar pe noi ne afecteaza ce e aici…

  🙂 da, am un dihorel simpatic care iese dintr-o gaurica de sub pamant, unde isi are vizuina 🙂 🙂 🙂

 3. @radu oltean

  or fi in SUA, dar asta nu face mai putin nasol faptul ca apar si la noi, iar ministerul fie se scarpina in fund (vezi inspectorul pentru biologie din cadrul ministerului, Traian Seitan, care zice ca partea de religie din manualul respectiv nu intra in discutie pentru minister), fie sprijina activ indesarea religiei pe gatul elevilor, precum insasi cuvioasa Abramburica.

 4. […] o gasiti si pe Realitatea, iar s-a mai discutat si in blogosfera despre aceste […]

 5. aspectu mi se pare bun pentru ca simbolizeaza ceva (pentru romani). cat despre continut eu zic ca toate teoriile despre inceputul lumii ar trebui sa fie predate in scoala, insa doar atat, pentru ca elevul sa fie capabil sa aleaga. pot insa sa spun ca oamenii au nevoie acum de invataturile crestine, care trebuiesc promovate, dar nu asa.

 6. pai exista cateva teorii, insa nu si pseudoteoria creationismului, care nu e teorie, pentru ca a fost deja infirmata de descoperiri…

  si nu vad de ce ar avea oamenii nevoie de invataturile crestine… sa-mi invat copilul sa nu minta, sa nu ucida si sa nu fure pot si ca liber cugetator… iar sa-i spun ca prezervativul e de vina pentru SIDA sau ca e pacat sa te scoli tarziu din pat… zau ca nu pot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: