Retarzii de la Realitatea TV

Chiar acum la Realitatea OTV e o emisiune incendiara, in direct si senzationala pe tema ca MAPN (adica armata pe romaneste) ar vrea sa cumpere acceleratoare de particule si nave spatiale, pe baza unui document publicat in Monitorul Oficial.

Nici nu apuca oligofrenii sa se umfle, ca intervine purtatorul de cuvant al MAPN si explica ca acolo era de fapt lista CPV-urilor europene, pe care intr-un final le-a adoptat si MAPN – adica lista completa cu orice ar putea cumpara vreodata orice institutie de stat de oriunde din Europa. Daca nu e acolo, nu se poate cumpara. Daca e acolo nu e musai sa se cumpere vreodata de cineva.

Normal ca vaca cu cabina care modera nu a inteles din prima si ii spunea aluia de la MAPN ca “noi nu ne pricepem la armata” desi se vorbea IN PULA MEA de achizitii publice. Si ii tinea isonul un pulifrici de invitat pe nume Alexandru Cumpanasu.

Intrebarea e: de ce oligofrenii nu au pus un documentarist de acolo sa si citeasca documentul inainte sa iasa cu un subiect de absolut cacat prin care sa arate cat de retarzi sunt ei si invitatii lor din platou? Ce mortii masii, e chiar asa de greu?

Sa-l mai aud acuma pe CTP ca cica sa nu mai aruncam cu gunoi in meseria de gazetar. (vezi aici aici si aici) Pe bune?????

Nu ne mai facem bine! Parerea mea.

PS: Hai sictir!

PS2: Nu zic ca aia de la MAPN sunt sfintisorii care sa merite increderea a 80% dintre rromanashi, da strict pe faza asta de cacat nu sunt ei.

Advertisements

3 Responses

 1. Realitatea din pacate s-a stricat de o vreme incoace. Depinde si la ce emisiuni de uiti, caci unii prezentatori sunt imbecili convinsi.
  Eu ma uit la Razvan Dumitrescu (Realitatea ZIlei), Stelian Tanase (3X3, Tanase&DInescu), <-Dincescu. Atat. Au 3 emisiuni decente pe tot postul ala. Din cand in cand le iese cate o emisiune buna pentru ca invitatii nu lasa realizatorii sa vorbeasca.

 2. Corect,
  E plin de oameni la televizor care vorbesc si vorbesc si cu atata se alege intreaga tara. Vorbele unor oportunisti care au ajuns la televizor nu tin locul unei vieti civilizate in Romania.
  Acei “formatori de opinie” sunt ratatii unor meserii, oameni care nu sunt capabili sa se integreze intr-un mediu profesional/profesionist si iata-i in fata camerelor de luat vederi dand lectii de democratie si tampenie.
  Opriti televizoarele si invatati altfel o luati pe urma “pulifricilor”!!!

 3. Ehe… si uite ca a trecut mai bine de un an si situatia nu s-a schimbat cu nimic. Ba, mai mult, IRealitatea s-a umplut de jeg si a disparut din grila de programe a multora. As putea spune ca, de fapt, in romanica nu prea mai exista presa, in adevaratul sens al cuvantului.
  Cat despre distinsul domn Cumpanasu, el continua sa apara pe la realitatea (mai nou si la B1 TV), evident, dimineata, noaptea, in weekend, de obicei atunci cand analistii de vaza ai tarii nu sunt disponibili, iar realizatorii trebuie sa isi umple emisiunile cu niste ciucari 🙂
  Ceea ce multi nu stiu este ca acest putzoi conduce o organizatie – AID Romania (Asociatia pt. implementarea democratiei), o adevarata spalatorie de bani, unde distinsul, impreuna cu nevasta si amanta, papa milioane de euro de la UE, comit o gramada de ilegalitati, toate, nu-i asa?, sub aripa ocrotitoare a MAI. Trist este ca toate aceste lucruri pot fi atat de usor de demonstrat, doar daca ar interesa pe cineva in tarisoara asta sa faca o ancheta… dar stim prea bine cum merg lucrurile la noi, asa ca ne ghidam dupa vechea zicala: “frumoasa tara! pacat ca-i locuita…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: