Sa nu uitam de airbites

Nu am mai scris de ei nu ca pt ca ar merge brici – departe de ei asa ceva; nici pentru ca nu au mai facut kestii absolut strigatoare la cer. Nope. Ci pentru ca nu au reusit inca sa depaseasca cacaturile facute pana acum, ramanand insa extrem de aproape de limita, repetand cacaturile deja cunoscute.

Ca simplu reminder, chiar daca nu au depasit nici azi, sau acu 4 zile, sau saptamana trecuta, simt nevoia sa mai relatez cum mi-a picat netu luni noaptea, marti dimineata am sunat, marti seara nu mergea desi m-a sunat unu probabil sa confirme reparatia (nu am raspuns din motive de sedinta), in aceeasi marti seara am asteptat 35 min pe banii mei sa intre pe fir un operator, timp in care am ascultat o melodie de cacat, si aia cu fashaituri groaznice, luni dimineata la ora 8:30 in sfarsit pornise netul, dar numai pentru ca la ora 9:15 sa cada din nou.

Concluzia ramane aceeasi, ca in posturile anterioare: ARIBITES = cel mai de cacat furnizor de net. Parerea mea.

Advertisements

One Response

  1. Mogre draga, sa stii ca netul asta fuge uneori si cu greu il prindem din urma. Probabil e mai hot decat noi. Am abonament airbites si… ce-i drept sunt multumit in proportie de 80 %. E loc si de ai bine. Tu ai motivele tale, dar cred ca daca vor schimba acea “melodie de cacat” iti vor mai alina nemultumirea fata de ei. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: