Si uite cum, daca esti hartuit, capeti si procese penale

Mihaela Radulescu este cercetata de politisti pentru furt calificat si distrugere, in legatura cu incidentul in care au fost implicati doi angajati de la cotidianul ‘Libertatea’, ancheta vizandu-i si pe acestia din urma pentru loviri si alte violente. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, joi, pentru Mediafax, ca Mihaela Radulescu este cercetata pentru furt calificat, dupa ce a luat un rucsac si alte bunuri din masina cotidianului ‘Libertatea’, si pentru distrugere pentru ca a rupt legitimatia unuia dintre cei doi. Ciocan a precizat ca si cei doi angajati ai cotidianului ‘Libertatea’ sunt cercetati de politisti pentru loviri si alte violente, dupa ce Mihaela Radulescu a declarat ca cei doi au lovit-o cu masina.

Tabloidul ordinar “Cotidianul” Libertatea. Cu asta am zis tot.

Eu le rupeam si capul, nu doar legitimatia.

Advertisements

2 Responses

  1. Nu te ambala prea tare, mai bine aminteste-ti ca este vorba de Mihaela Radulescu. Iar despre furt samd, indiferent ce i-ar fi facut aia, nu avea dreptul sa le ciordeasca ceva – ori ea fix asta a facut dupa care s-a si dus tantosa la potera.

    Parerea mea e ca aia intr-adevar o fotografiau, coana a facut o criza de nervi iar prostia a dus-o pe val pana la autodenuntul indirect facut la politie. Ce stiun insa cu siguranta este ca daca aia vroiau sa ii faca ceva rau ii faceau si nu asteptau sa le ia rucsacu si legitimatia.

  2. Dar la Baselu de ce nu s-a aplicat legea cand a plecat cu mobilul pasaricii?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: