O oboseala

Societatea nu iti da dreptul la sinceritate. Daca ai ceva in tine care nu seamana cu Directivele societatii, ai face bine sa tii ceva-ul ala ascuns bine. Daca ti-l vede, ti-l aude sau ti-l simte, in cel mai rau caz, societatea te suprima; daca esti prins ca esti un “infidel” intr-o colcaiala de fundamentalisti, de exemplu. In cel mai bun caz, esti luat ca un caz patologic si ti se ofera ajutor pe care nu-l ceri, nu l-ai cerut si nu ai de ce sa-l primesti – pentru ca nu esti singurul, asa cum pari; mai sunt si altii, dar si ei stau si ascund ceva-urile lor. Pana la oboseala. Cand oricine oboseste sa-si poarte masca si o azvarle de pe sine, in atitudinea aia de “take it or leave it” sau mai bine zis “sfasie-ma si dupa aia lasa-ma dracului in pace, in diferenta mea!”.

Problema e ca nu obosim toti in acelasi timp.

Advertisements

3 Responses

  1. “Eşti egocentristă!” am fost lovită de cuvintele unei persoane, credeam eu, foarte apropiată mie. Cum aşa??? “Păi, TU le rezolvi pe toate, TU nu eşti niciodată deprimată, TU eşti mereu fără griji şi cu glume în buzunar, TU eşti veselă chiar şi când nu ai motiv”. Deci, dacă nu sunt deprimată înseamnă că sunt superficială şi egocentristă? “Cam aşa. Adică, nu eşti normală!” I rest my case 🙂

  2. Da-a-a, si sigur ca e vina ta daca uneori obosesti, nu?

  3. “Noi nu vrem să te vedem aşa, abătută sau neamuzantă, nu ne place de tine aşa, ne mai vedem când îţi reapare zâmbetul”. Şi nu, nu mi s-a spus asta drăgălaş, ca un alint de revenit la sentimente mai bune. Ci pur şi simplu foarte serios! Da, e vina mea când mai obosesc 🙂 Vinovato care sunt :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: