De ce eu cred ca Mihai Atanasoaie e un dobitoc

Recesiunea are ca efect pervers si inmultirea emigrantilor chinezi care raman fara locuri de munca si, normal, cauta ajutor unde altundeva decat la ambasada tarii-mama, adica Ambasada Chinei, situata intamplator, cu totul intamplator, in zona de nord a Bucurestiului, daca nu ma inseala memoria, chiar langa Herastrau, pe Soseaua Nordului. Asa ca e plin de ochisori oblici si obraji galbui si galbejiti de foame prin zona si, cum ambasada nu are chef sa-i gazduiasca pe amaratii neamului chinez care au tradat patria si au venit sa bage osu’ la munca pe meleaguri barbare, dorm prin zona si isi fac si nevoile pe dupa copacii din parc. Zice Cotidianul:

Prefectul Capitalei va propune infiintarea unor tabere la marginea Bucurestiului pentru chinezii care au ramas fara loc de munca si dorm pe strada. ‘Sunt multi care stau in fata Ambasadei Chinei si in parcul Herastrau. Ei isi fac mancarea si nevoile pe unde pot, astfel ca zona risca sa devina un focar de infectie. Am cerut Directiei de Sanatate Bucuresti sa imi prezinte un raport, care sa arate ce se intampla acolo. Nu putem lasa ca o zona de lux si un parc sa devina focar de infectie‘, a declarat Mihai Atanasoaie. Totodata, prefectul a cerut firmei de salubrizare, care actioneaza in zona, sa curete si sa igienizeze zona zilnic.

A se reciti cu voce tare fraza boldata, cu accent pe italice.

Pai a dracu’ treaba, dom’le Atanasoaie, daca se cacau pe Calea Rahovei si dormeau in Parcul Sebastian era ok, nu? Ca aia nu e zona de lux!

Advertisements

5 Responses

  1. nu te poti caca in luxul lor!

  2. Daca vrei sa te mai enervezi putin pe ziua de azi, afla ca nu mai avem voie cu bicicletele prin parcurile bucurestene.
    Mai pe larg pe blog.
    Scuze de offtopic, dar n-am gasti sectiunea Contact 🙂

  3. Eeeee, asta era demult…

  4. Vin si eu cu bitza in parc… cand calcam legea?

  5. Gandire de tip nazist. Intr-o zona de lux nu poti sa te caci, dar in restul da. Caci in zonele obisnuite circula sub-oameni nu oameni cu drepturi depline. Heil Mihai Atanasoaie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: