În memoria Europei, nu se mai sacrifică vite până la 1 mai!

Ştire proaspătă din România:

Pentru că este perioada în care Zeus a inseminat-o pe Europa (după care a fost denumit continentul pe teritoriul căruia este şi România), în memoria chinurilor si suferinţei ei, conducerea Ministerului Agriculturii din ţara noastră a hotarât ca în abatoarele româneşti să nu se mai sacrifice vite şi să nu se mai comercializeze carne de vită, până la data de 1 mai 2009.

Absurd, nu?

Relaxează-te, nu este adevărat.

Dar asta cum ţi se pare:

Pentru că este Săptămâna Patimilor, conducerile maternităţilor ieşene (de stat, n.Messa) “Elena Doamna” şi “Cuza Vodă” au hotărât ca în aceste zile să nu se mai facă întreruperi de sarcină la cerere.

Dacă nu ţi se pare absurd, eşti un imbecil. Să paşti fericit, pentru că fericirea bovină este atât de uşor de atins!

Advertisements

5 Responses

 1. niste cretini.
  medici pot refuza sigur, dar ce importanta are in ce saptmana e?

 2. Când doctorii se cred dumnezei mai mici şi cred că vor câştiga puncte la Doamne-Doamne luând măsuri de genul celei spuse de tine, nu cred că mai e nimic de spus. Că nu-i frumos să înjuri în săptămâna mare. Dar poate revin după 😀 Oricum, aş fi vrut ca prima ştire să fie reală :))))) Să văd polemici aprinse la teveu, să facă icter CTP-ul de nervi :))) “Băselu, el e de vină!” :))))

 3. Citatul de mai sus cu avorturile de unde e? Link, link! 😀

 4. @Dumnezeueateu – pai nu are nicio importanta, dar mentalitatea de sluga i-a determinat pe imbecili sa incerce sa il perie pana si pe Domnu’.

  @Lia, sa stii ca si mie mi-ar fi placut ca prima stire sa fie reala, m-as fi distrat copios sa vad popii sarind la TV sa-si dea cu parerea ca e praznuire pagana 🙂 🙂 🙂

  @ Pezevenghiu – din, desigur, Libertatea.

 5. Am citit in dogma ortodoxa ca evident avortul e interzis daca nu cumva afecteaza viata mamei. E ok si daca e in urma unui viol, preotul sa stea pe aproape sa consilieze…

  Dar daca cumva se intampla un avort nedorit… atunci cel care l-a efectuat trebuie sa se caiasca puternic ca sa fie iertat.

  Va dati seama ce ar fi pe capetele bietilor medici ce efectueaza avorturi daca la fiecare avort DORIT ar trebui sa faca o mie de matanii ca sa fie iertati?

  Sper sa nu le zica nimeni si ca gandesc cu capul propriu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: