Pogea si Videanu

Scriam aici ca Pogea a ajuns in ingrata situatie sa isi dea singur sfaturi sa isi inchida cascarabeta, si ca Videanu e intr-o situatie similara, numai ca afla asta nu din oglinda ci de la colegul de cabinet.

Eh, lucrurile se pare ca sunt mai adanci de atat. Mai exact:

Iar Oficiul Registrului Comertului pe un document oficial eliberat, in original la data de 11 februarie 2009, ne arata ca dl. Gh. Pogea este, bine merçi, administrator – director general al S.C. Titan Mar S.A. a familiei Adriean si Miorita Videanu. (sursa)

Pai am senzatia ca Pogea isi da singur cu stangul in dreptul, nu numai la firma lui, ci si la firmele colegilor, pe care nu am inteles cum a ajuns sa le conduca. Pai bine mah Pogea, chiar asa, sa iti dai singur sfaturi sa inchizi si dupaia tot tu sa iti ceri tot tie clementa si re-esalonari? Amice, afla ca nu numai ca nu va voi vota, dar voi face propaganda activa anti pdl, portocalii, bashesti, eba (mie imi suna a nume de capra, nush de ce) samd.

Prea aveti voi senzatia ca faceti ce vreti.

Mai simt nevoia sa adaug (colateral) ca se pare ca calitatea de ministru e cam incompatibila cu calitatea de admin-director general. Iar cand un nene a sesizat parchetul portocaliu pe chestia asta, a primit un raspuns in dodii – dar mai multe despre asta chiar aici, pe site-ul acestui scandalagiu, care a isi permite sa deranjeze activitatea unui ministru, mare om, cu chestiuni atat de marunte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: