Suntem Sclavi Mital

Asta aveau afisat pe pancarte muncitorii de la Combinatul chicso-comic cocso-chimic din Galati (tine cumva de Mittal Steel)

Oare pentru ce demonstrau ei in timp ce afirmau ca sunt “Sclavii Mittal”? Oare pentru ca vroiau sa idi dea demisia si erau legati de glie? Buzzzzz. Wrong answer. Ei vroiau sa isi pastreze locurile de munca. Adica alea unde sclavagesc ei.

Dragii mei sclavi, am o veste proasta pntru voi: Intra-devar sunteti sclavi, dar nu la Mittal Steel, de care se pare ca incercati sa ramaneti lipiti ca scaiu de oaie. Nope, voi sunteti sclavii propriei voastre lipse de competenta, de educatie, si de ce nu, de vise despre libertate. Si pana nu visezi macar ceva, sigur nu vei avea.

E cam ca in bancu cu evreu care se dadea zi de zi cu capu de zidul plangerii si cerea sa castige la lotto, timp de ani de zile; pana cand, intr-o zi, se aude o voce tunand din cer:

Da cumpara-ti dracu bilete!

Deh, e criza.

Advertisements

One Response

  1. Prima oara am citit “Suntem sclavi MINTAL”. Ce ti-e si cu reflexele mentale.
    S-a facut de curand un studiu care arata ca persoanele credincioase sunt si cele care, aflate in faze terminale ale unor boli grave, sunt mai dispuse sa faca eforturi pentru a ramane in viata. Probabil ca e aceeasi mentalitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: