Imnu lu rromanika

Cica pe 1 mai se lanseaza imnu turistic al romaniei. Care cica nu e musai imnul brandului. Nu se stie clar nici macar daca e imnul turistic. Nici macar daca e imnul cuiva. Se stie doar ca e un imn. Asa zicea madam udrea aseara la realitate: e doar un imn.

Despre sloganul “Romania: Land of choice” zicea la fel, ca nu are legatura cu brandu de tara. E doar un slogan. Nu e foarte clar a cui slogan e. E un slogan. Care a fost mocca, zicea ministreasa, cadoar a fost platiti din bani europeni, la pachet cu imnu compus de moga. Ca daca banii sunt de pomana, e musai sa ii aruncam, e suficient de CLAR? Oricum nu avem alte probleme (criza economica, salariile profesorilor, vreo 800.000 someri estimati samd)

Da sa fie clar, ii aruncam pe “doar” un slogan si “doar” un imn, Care oricum au fost mocca. Adica platite de fraierii din MUE. Cur pansat.

Daca ma luam cu Messa si colegii la cateva sticle de Jack si vreo 2 lazi de bere o noapte intreaga, ieseau macar 3 variante mult mai bune. Si daca nu mai bune, macar nefolosite de altii inainte. Altii fiind vecinii din Croatia.

Cum trebuie sa imi exprim insa singur creativitatea morbida, neadapata de macar juma de litru de whisky, o sa ma pronunt numa pe tema imnului (turistic, dar de ce nu, mai mult decat atat) al rromaniei. Si din tot ce am auzit pana acum, am 3 propuneri; toate, apartinand, absolut surprinzator, Parazitzilor.

1. Necomercial – aka “pu lalala”

2. Fuck you, romania

3. Vreau sa va doara – cu dedicatie speciala pt Pogea

Era sa uit s imi exprim parerea in mod traditional: SICTIR!

Advertisements

4 Responses

  1. Asa parere proasta ai tu despre colectiv? 🙂 🙂 🙂 Io-ti dau in scris ca am produce cel putin 10-20 de sloganuri, cel mai bun dintre ele cu campanie cu tot, de la ATL la BTL, new media si PR; dimineata ar mai trebui numai media planul. Si cred ca as putea scoate si niste schite decente de print ad si outdoor, asa, cat sa nu ne fie jena la prezentare.

  2. nope. noi suntem mult mai buni. pe bune 😀

  3. Pai… stiu. Dar noi nu le avem cu para-ndaratu’ 🙂 🙂 🙂

  4. de la alt dement…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: