Reclama de cacat, cu cacat, despre cacat si pentru cacat

Deci, el se scoala din pat, o anunta pe ea ca merge la munca si ca sta mult, ca sedinta, alea alea, de parca nu ar fi la rrominaka. Asa, ca paranteza, poate e totusi cioaca si individu mere de fapt la crashma sau la curve …

Revenind; ea se duca la buda, cam la aceeasi ora cand asta pleaca la munca si iese din buda fix la aceeasi ora cand asta vine de la munca (cel putin asa e varianta oficiala). Dialog:

– Ce ai facut azi?
– Mai nimica

Vaca nici macar un cacat nu a fost in stare sa faca, cat timp bou a fost la munca, sa faca dreq bani sa intretina vaca. Si ea, repet, nu a fost in stare sa faca ziua aia NICI MACAR UN CACAT.

Faza cu adevarat nasoala e ca ideea spotului cam indeamna publicul tinta sa se identifice cu vaca aia care nu poa nici macar sa faca un cacat sanatos o zi intreaga. Sunt ferm convins ca o persoana demna si-ar baga pula in produsele lor, simtindu-se jignit(a). Dar sunt la ferm de convins ca nu va fi asa – vacile – cacacioase sau nu – fiind multe rau de tot.

Pana la urma, nici pe reclama aia la iaurtu pulii care te face sa te caci nu a dat-o in bara, de vreme ce au revenit cu alt cacat similar. Chiar asa, ce or avea astia cu cacarea?

8 Responses

 1. Pai nasol, daca task-urile “vacii” n-au fost clar definite, face si ea ce poate, citeodata cu rezultate, citeodata fara. Acelasi lucru se poate face si la serviciu, asa ca diferenta intre posesorul de vaca si vaca personal, numai la faza asta, este chiar minima.

  Kkr sau non-kkr, ce ne facem cu flatulenta vacilor, ca asta cica incalzeste planeta. Ce are de spus iaurtul cu pricina despre flatulenta?

 2. cind am o zi de cacat, vin aici, te citesc si-mi trece. serios. lectura obligatorie.

 3. multumesc. sunt fericit ca nefericirea si exasperarea mea te fac fericit 😀

 4. probabil ca e una dintre cele mai retardate reclame :))

 5. si eu. in felul meu defect 😀

 6. nu disperarea si nefericirea voastra ma fac fericita :)))
  ci faptul ca nu ma mai simt singura nebuna care latra la cacati :)))

 7. Bauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  bauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  uuu auuuuuuuuuuuuuu
  uuuuuuuuuuu

 8. […] sunt OBLIGAT sa respect legea? pe logica asta ar trebui sa dau declaratie pe proprie raspundere ca o sa ma cac daca imi vine, sa prevenim o eventuala […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: