Pastele ma-sii si Porschele lu’ ta-su

Hristos a inviat din mortii ma-sii si eu din gripa guturaioasa sau guturaiul gripos (sigur nu porcin) care m-a posedat haotic in ultimele 3 zile. De-a dreptul… messianic, da, dupa 3 zile (nu mai am febra, I just like to ramble). Sau or fi fost 4? La febra, cine mai sta sa numere?

Vestea buna e ca am 2 kile in minus.

Vestea rea e ca mai am de dat jos 28 (mwhahahaaaaa!!!)

Vestea buna e ca eu inca pot deduce zonzolina si cheltuielile masinii pe firma.

Vestea proasta e ca la Ministeru’ belirii IMM-urilor de piele Finantelor e secretar de stat o tuta isterica (dupa parerea mea, la care constitutia imi da dreptul), pe numele ei Greatiela Iordache (sau ceva pe-acolo). Cucoana a emis o duda cu iz de invidie de mahala, cam cum se manifesta in poarta darapanaturii de chirpici in care isi taraie zilele orice tzoparlanca sarantoaca atunci cand capra vecinului avut pentru ca munceste plezneste de grasime si da 3 ciubere de lapte untos pe zi. A zis duamna secretar de stat: “31% din autoturismele Porsche sunt inregistrate pe firme si bag mana in foc ca nu se plimba agentul de vanzari cu ele“.

Ia uite ce-o fute roade grija pe duamna secretar de stat!

Nu, duamna secretar de stat, nu agentul de vanzari – shefu’ se plimba cu ele, se duce la client ca sa poa’ “sa dea bine“, ca traim in tara lu Nastratin Hogea in varianta lui cea mai proasta, unde haina nu numai ca face pe om, dar ii si aduce de mancare! Are, stimata duamna secretar de stat, voie de la dumneavoastra, un patron, sa mearga cu o masina decenta la clientii lui ca sa faca afacerile din care e platit si salariul dumneavoastra… sau nu are? Sau aveti pretentia absurda sa mearga omul cu diplomatul cu un Logan bashinos sau cu RATB-ul plin de transpirati si ciorditori, cum sunteti, se pare, obisnuita dumneavoastra?

Relaxati-va, duamna secretar de stat. Sunteti in echipa lui Pogea, Boc si Basescu. O sa va invatati curand cu popoul pe bancheta din spate a vreunei masini negre, cu piele inauntru, cu sofer si girofar. Pacat ca n-o sa tina mult, ca daca impreuna cu clica dumneavoastra sugrumati IMM-urile, aleluia buget de spart pe masina aia neagra cu piele, sofer si girofar, deci tot in Logan o sa va poposeasca partile moi.

Succesuri!

(P.S. Nu am Porsche, nici nu vreau – ma enerveaza insa atitudinile de aprozar la niste oameni care ar trebui sa gandeasca limpede si eficient, nu isteric si “in mic”… dar la asa prim-ministru, asa ministri si la asa ministri, asa secretari de stat!)

Advertisements

One Response

  1. Nici macar apelativul “draga fa!” nu il merita. E ultima vaca frustrata, la fel ca seful ei aka boc, aka bok aca cacat. Parerea mea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: