Revista presei (ca de mai mult n-am timp)

Toate sunt in Newz.ro de azi, nu ma mai obosesc sa pun link.

Controverze de Bruxelles

Un membru danez al Parlamentului European a starnit controverse la Bruxelles, dupa ce a declarat ca romanii si bulgarii sunt mai putin inteligenti decat poparele nordice.

Mogens Camre a facut aceasta declaratie in timpul unei discutii referitoare la regulile de votare in Parlamentul European.

Asa, si? Unde e controversa? Are omul dreptate.

Ancient Tweety

Are 103 ani si ii place la nebunie sa utilizeze Twitter-ul. Dupa ce s-a plictisit de Facebook, unde are deja 4.800 de prieteni, batrana s-a reorientat catre un nou site de socializare.

“Imi place foarte mult Twitter. Mi-am pus si poza”, a spus mandra batrana.

Asta da Web 103.0.

Cine e Mihaela Radulescu?

Mihaela Radulescu a anuntat ieri, in cadrul emisiunii ‘Duminica in familie’, ca va mai face inca doua editii si apoi se va retrage definitiv din lumina reflectoarelor.

Pe langa faptul ca nu vad de ce asta e o mare stire, cred ca e foarte bine (numa’ sa fie pe bune). Poate sta departe de billboarduri antifumat, cu chilotii ei rosii cu tot.

Fiscalitatea excesiva  duce la contrabanda

Un seminar organizat recent de Camera Consultantilor Fiscali a scos in evidenta legatura directa dintre majorarea accizei la tigari si cresterea comertului ilicit, cu tigari de contrabanda sau contrafacute.

Pfuuuu, ce noutate! Ii zice careva si lu’ poloBoc?

Incepe vaccinarea anti HPV la fetite

La sfarsitul acestei luni, Ministerul Sanatatii (MS) va anunta inceperea campaniei de informare pentru vaccinarea anti-HPV a fetitelor de clasa a IV-a.

Bun. Si fun. Bun pentru ca se face. Fun pentru ca iar or sa iasa pe strada sa behaie oizii antivaccinalisti.

Ridicatu’ masinilor

Ridicarea masinilor parcate ilegal s-a extins in toata Capitala, cu exceptia sectoarelor 4 si 5. soferii transformati in pietoni se plang ca in Bucuresti nu sunt locuri suficiente de parcare si ca li se iau bani degeaba, edilii sustin ca ‘ridicatorii’ lucreaza doar pentru binele public. Exemplul clasic – Silviu Prigoana. El este un expert in materie, fiind campionul ‘hingherilor de masini’ din Capitala. Anul trecut, firma sa a ridicat 5.000 de autovehicule.

Muie.

OMG! OMG! ROFL! VAIIIII!!!! BOC!!!

Ambasada Austriei scapa din nou pe piata un document despre politica de la Bucuresti. Potrivit actului, Basescu le-ar fi spus diplomatilor ca, daca se hotaraste sa nu candideze, Emil Boc ar reprezenta PD-L-ul in cursa.

Sa rad, sa plang, sa mor, sa emigrez? Sa EMIGREZ si apoi sa rad!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: