Nati Meir are un fetis cu parnaia…

Caricatura asta de om care nici macar nu-i nascut pe-aici, dar are o dorinta nestavilita sa se faca nici mai mult nici mai putin decat presedinte, are demult o marota – PARNAIA. De cand am auzit eu prima oara de numele prapaditului astuia capatuit din intamplare, am auzit si parnaie, bulau si inchisoare, intr-o alaturare aproape pavloviana.

“Zi primul cuvant care iti vine in minte cand auzi <<Nati Meir>>!”

“Puscarie!”

Asadar, Nati Meir “Puscarie” strikes again si (OMG, si-a luat purtatoare de cur in vant cuvant pe Monicutza Columbeanu!!!) isi pregateste un electorat de calitate si viitor:

Candidatul la Presedintie, Nati Meir, si purtatorul sau de cuvant, Monica Columbeanu, au solicitat Administratiei Nationale a Penitenciarelor din Romania acordul pentru a efectua o vizita la Penitenciarul Jilava in data de 16 iunie 2009 cu intentia de a dona mai multe televizoare, dar si in vederea pregatirii unei initiative legislative privind regimul detinutilor“, zice Atac (ma rog, asta nu-i ziar, dar informatia miroase a “pe bune”).

Aia nu le-au dat voie sa vina la puscarie, spre marea indignare a celor doi loversi de parnaiasi, asa ca Monicutza, facand exemplar blowjobul pentru care a fost angajata de Nati Meir, a zis ca “nu dorim sa facem politica la Jilava, ci doar sa vedem in ce conditii traiesc detinutii de acolo, sa le spunem o vorba buna si sa le ducem niste televizoare pe care ANP nu-si permite sa le puna in fiecare camera“. Haida de! Chiar nu doriti sa faceti politica la Jilava? Maaaa! Sa se faca de 100 de kile mincinosul si sa nu mai poata sa dea din poponeata pe podium?

Lasand la o parte faza ca tara arde in criza intretinuta de incompetentul guvern Boc, papusarit de Baselu’, iar baba Meir se piaptana. Noi nu avem SPITALE calumea, iar caricatura asta oribila vrea sa imbunatateasca conditiile cui? Ale alora care fura, violeaza, omoara…??? Maaa!!!  Pai, daca ar fi dupa mine, eu nici nu i-as hrani pe aia din parnai, decat din ceea ce produc singuri! Sa munceasca pentru crapau si salteaua pe care sed si dorm, nu sa zaca la “facultate” pe banii mei!

Desi as face conditii speciale, decente, umane, cu TV, piscina si alte chestii luxoase pentru evazionistii fiscal. Astia da eroi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: