Ce dracu’ fac duminica?

Cica duminica asta ei voteaza pentru Europarlamentare.

(Era sa zic votam, adica “noi”, natia asta de boc, dar eu nu-s, nene, din natia asta, eu sunt o greseala, ca si voi, ne-am intamplat in tara asta, dar nu-i apartinem, suntem expati cu buletin, tinuti aici ca sa fim mulsi si jupuiti sistematic de porci si javre si scuipati intr ochi de scursurile puturoase care stau in jeg si fac copii multi.)

Probabil ca a observat toata lumea, de la prietenii de bere pana la cititorii de blog, ca eu una, in campania asta, nu am zis nimic de niciunul dintre candidati. Nici de bine, nici de rau. Sa zic ca de data asta pur si simplu nu m-a interesat? Ca m-a durut in fund, pe mine, care militam fara plata pentru dreptul cetatenesc de vot si exercitarea lui? Pai zic, ca asa e. Si sa zic si de ce.

Pai natia asta boccie, hidoasa, trista, alcatuita din exemplare submediocre si indivizi dotati doar ca sa futa si sa se inmulteasca, nu sa si gandeasca, ai carei reprezentanti, in marea lor majoritate, in covarsitoarea lor multime, au doua maini ca sa isi faca cruce cu una si laba cu cealalta, nicidecum sa munceasca si sa produca sau sa creeze ceva… ei bine, natia asta de cacat… va vota.

Ei sunt multi, noi suntem putini, votul este un drept pe care il are si omul cu creier, dar si haznaua cu ochi care traieste de pe urma muncii altora, asa ca… imi bag picioarele. Tot un cacat o sa iasa, ca asta place romanului.

Asa ca, duminica asta ies la iarba verde.

One Response

  1. […] on Prima casa – o mare…Masina de vot … on Opriti spagarii de la PSD…Ce dracu’ fac … on […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: